Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus, ieri, reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a  suspectului  Ioan Cristian Suciu, muncitor în construcții, care, cu lovituri precise de cuțit și-a ucis soția peste noapte.  Bărbatul este azi la audieri, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventive pentru 30 de zile. Autoritățile au anunțat deja Direcția pentru Protecția Copilului, pentru a lua în ocrotire pe fiul celor doi.

Bărbatul are 32 de ani și e tatăl unui copil de șase ani, băiețelul aflându-se în casă în momentul crimei. Sursele EVZ apropiate anchetei, arată că totul a pornit de la o scenă de gelozie. Bărbatul bănuia de mai mult timp că nevasta sa îl înșela virtual cu diverși bărbați, pe rețelele de socializare, și că poartă discuții erotice cu aceștia. Când a avut evidența faptelor femeii, a cedat nervos.

”În fapt s-a reţinut că, în cursul nopții de 18 iulie 2016, în jurul orei 5. 30,  în timp ce se afla în bucătăria locuinței sale situată în Timișoara inculpatul i-a aplicat soției sale mai multe lovituri de cuțit, în gât și în spate, lovituri în urma cărora  victima a suferit multiple plăgi înjunghiate ce au condus imediat la decesul acesteia”, transmit procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.

Cercetările continuă în cauză, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii penale.

 Vom reveni cu amănunte.