Evenimentul Zilei > Actualitate > Crimă odioasă în Vrancea. Doi frați sunt principalii suspecți
Crimă odioasă în Vrancea. Doi frați sunt principalii suspecți

Crimă odioasă în Vrancea. Doi frați sunt principalii suspecți

Doi fraţi sunt principalii suspecţi în dosarul omorului din comuna Cîmpinenaca Județul Vrancea. Vasile şi Marian R., de 24 şi 28 de ani, au fost reţinuţi în data de 22 decembrie a.c., iar o zi mai târziu, adică pe 23 decembrie, au fost prezentaţi magistraţilor de la Tribunalul Vrancea cu propunere de arestare preventivă. 

Cei doi frați au comis crima în data de 15 decembrie a.c., trupul neînsufleţit al femeii de 70 de ani, fiind găsit cinci zile mai târziu. Potrivit informaţiilor primite de la anchetatori, victima şi fraţii s-au întâlnit în după-amiaza zilei de 15 decembrie la un magazin de pe raza comunei Cîmpineanca. Tinerii au intrat în discuţie cu femeia şi, printre altele, i-au propus să o conducă până acasă, imobilul în care ea locuia fiind situat în drumul spre o fermă la care ei munceau. Femeia i-a refuzat, iar cei doi au plecat.

După aproximativ 20 de minute a plecat de la magazin şi victima, iar când a ajuns la baraca la care locuia i-a găsit pe cei doi care o aşteptau. Fraţii i-ar fi propus femeii să întreţină relaţii sexuale cu ei şi pentru că au fost refuzaţi au început să o lovească cu pumnii şi picioarele. Surse oficiale spun că victima ar fi reuşit să iasă din baracă cu intenţia de a fugi, dar nu a reuşit să scape de furia celor doi, care au urmărit-o şi au continuat să o lovească. Surse oficiale spun că victima a fost şi sugrumată, după cum au arătat concluziile preliminare ale medicilor legişti care au efectuat necropsia.

Trupul neînsufleţit al femeii a fost găsit câteva zile mai târziu, pe un teren viran, în apropierea barăcii în care ea locuia şi prezenta urme de violenţă. Anchetatorii au început imediat verificările, iar duminică au ajuns la cei doi fraţi pe care i-au adus la Focşani, la audieri. Potrivit aceloraşi surse oficiale, unul dintre ei recunoaşte fapta, celălalt nu.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea a dispus arestarea preventivă, pe o durată de 30 zile, începând cu data de 23 decembrie, informează vremeanoua.ro.