Crima de la Padina. Bărbatul ucis ar fi dat primul un pumn. Ce spun anchetatorii

Crima de la Padina. Bărbatul ucis ar fi dat primul un pumn. Ce spun anchetatorii Crima de la Padina. Sursa foto: Facebook

Crima de la Padina. Apar noi detalii din anchetă. Din referatul anchetatorilor reiese clar că victima a lovit prima cu pumnul, însă agresorii aveau cu ei maceta, care este căutată în continuare.

Crima de la Padina. Din anchetă reiese clar că victima a lovit prima cu pumnul. În același document se arată că locul unde au fost date loviturile nu indică o legitimă apărare, ci intenția clară să îl ucidă. Loviturile au fost aplicate în zone sensibile, în special în zona trunchiului și a capului, se arată în referat.

Crima de la Padina. Noi detalii din anchetă

Totul ar fi început în jurul orei 00:16, când victima l-ar fi lovit cu pumnul în față pe unul dintre bărbați. Acesta făcuse câteva glume deplasate despre soția sa, care dansa pe un scaun. Doi dintre ei au ieșit din bar în acea noapte, iar câteva minute mai târziu au revenit în local, se arată în referat. Apoi, a continuat răfuiala cu bărbatul de 41 de ani.

Crima de la Padina. În referatul anchetatorilor este menționat faptul că victima a lovit prima cu pumnul. Din același document reiese că loviturile nu au fost date în legitimă apărare, ci cu intenția clară de a ucide.  În plus, atacatorii dețineau o macetă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Victima crimei din Padina

Crima de la Padina. Surs foto: Arhiva EVZ

A fost finalizată și necropsia bărbatului ucis cu maceta

Între timp a fost finalizată și necropsia în acest caz. Sorin Anghel a suferit o hemoragie puternică. Loviturile cu maceta i-au fost fatale. Între timp, cei trei frați, Louis, Armando și Laurențiu Marin, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. În prezent se află în custodia anchetatorilor.

În fața anchetatorilor, ei au fost nevoiți să dea mai multe declarații pentru a se constata dacă au avut discernământ în momentul în care au comis fapta.

Crima

Crima de la Padina. Sursa foto: Arhiva EVZ.

Reamintim faptul că incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în Dâmbovița, iar în urma răfuielii, Sorin Anghel, în vârstă de 41 de ani, și-a pierdut viața.

Mai mult, iubita principalului suspect al crimei de la Padina a spus că cei trei fraţi nu aveau cum să aibă la ei macete în club şi că se teme pentru viaţa ei, scrie cancan.ro.