Aidan Zellmer, în vârstă de 17 ani, din Colorado, SUA, a recunoscut, în fața judecătorilor, că a comis oribila crimă, informează thedenverchannel.com.

„În cei 27 de ani de activitate că procuror nu am întâlnit niciun caz similar. Brutalitatea cu care şi-a ucis sora este imposibil de descris. Este cu atât mai îngrozitor cu cât a premeditat totul. A abuzat sexual minoră, după care a ucis-o şi a abandonat-o în apropiere de casă”, a declarat procurorul care s-a ocupat de caz.

Oroarea s-a produs în timp ce adolescentul a plecat cu sora lui până la un supermarket aflat la ieşirea din oraşul în care locuiau. S-a întors singur acasă şi a spus familiei că sora sa s-a rătăcit, după ce el a luat-o la fugă din cauza furtunii care începuse în zonă.

Locuitorii de la periferia orașului au negat faptul că în ziua respectivă ar fi fost vreo furtună. În faţa judecătorului, băiatul şi-a recunoscut fapta.

Pentru că este minor, el îşi va petrece primii doi ani din sentința într-un centru de detenție, iar după majorat va fi mutat într-o închisoare de maximă siguranţă.

Tânărul nu a avut nicio explicație pentru crimă comisă.

Sursa foto: thedenverchannel.com

Te-ar putea interesa și: