Deunăzi, patronul Adrian Mititelu a dorit să-l instaleze pe banca tehnică a „juve- ţilor“ pe Sorin Cârţu, care în prezent n-are angajament. „Sorinaccio“ a refuzat politicos, temându- se că ar putea păţi precum Gică Hagi la Steaua. Iniţial, fostul internaţional acceptase propunerea lui Mititelu, stabilind inclusiv jucătorii pe care dorea să-i transfere la Craiova.

Cârţu este ultimul de pe lista cu numeroşii antrenori care i-au dat cu flit lui Mititelu. „Va veni un antrenor italian“ – este placa pe care şeful „Ştiinţei“, o formaţie aflată în criză profundă, o pune de câteva săptămâni încoace.

Italianul Nicolo Napoli, cufundat în mediocritatea ligilor inferioare din Italia, a refuzat să mai aibă de-a face cu nebunia din Bănie. Nici Ilie Balaci nu vrea să se înhame la munca de jos. Temânduse că ar putea fi acuzat că a pus umărul la retrogradarea „Ştiinţei“, Balaci a spus că preferă scaunul călduţ de manager general.

Lăcătuş n-a mai rezistat

Nici UTA nu mai are antrenor principal. „Mi-am depus oficial demisia“, a anunţat ieri Marius Lăcătuş. Finanţatorul Sandu Ion se află în conflict deschis cu Nicolae Bara, patronul „Bătrânei Doamne“.

Lucrurile au scăpat de sub control la Arad. Investitorii se ceartă între ei, iar echipa a fost eliminată ruşinos din „16“-imile Cupei României la fotbal, de CS Sănătatea Cluj (Liga a III-a). Suporterii l-au contestat puternic pe Lăcătuş la antrenamentul de luni.