Evenimentul Zilei > Actualitate > Cozmin Gușă: Am fost ținta unei tentative de asasinat în această dimineață
Cozmin Gușă: Am fost ținta unei tentative de asasinat în această dimineață

Cozmin Gușă: Am fost ținta unei tentative de asasinat în această dimineață

Patronul postului Realitatea TV susține că, în această dimineață, a fost ținta unei tentative de asasinat, după ce a descoperit că prezoanele de la roata din dreapta față și stânga spate ale autoturismului său erau desprinse, ceea ce ar fi dus cu siguranță la producerea unui accident rutier grav.

Cozmin Gușă a explicat, pentru Cancan, că azi dimineață trebuia să meargă de la Oradea, unde locuiește, la Cluj, pentru a-și duce mașina în service. Autoturismul Grand Cherokee era în mod normal condus de soția, dar patronul media a anunțat, în anturajul său, că va pleca până la Cluj cu mașina.

Azi-dimineață, înainte de a pleca, Gușă a avut senzația că ceva este în neregulă, motiv pentru care și-a verificat mașina și a descoperit că prezoanele de la roata din față dreapta și stânga spate erau desprinse, motiv pentru care a sunat imediat la poliție.

“Voi depune plângere penală, vreau ca cei care au atentat la viața mea să fie prinși. Nu este prima oară. Pe 1 februarie, am fost la o statiune de schi de lângă Baia Mare și mă întorceam la Oradea. Eram cu un Lexus 600, o mașină extrem de performantă. Soția conducea, fiul meu era în dreapta, iar eu pe bancheta din spate. Soția a intrat într-o curbă cu 100 de kilometri la oră, a încercat să reducă viteza, însă frânele nu mergeau. Am ieșit de pe carosabil aproximativ 13 metri, însă am avut noroc și mașina s-a oprit într-un mal de pământ", a declarat Cozmin Gușă.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: