Costa Sponte, fostul iubit al Simonei Halep, s-a însurat astăzi cu femeia pe care o iubește. Bianca Ghiorgache, o studentă de 20 de ani din Constanța, a îmbrăcat în ziua cea mare o rochie albă de mireasă stil prințesă, iar costumul mirelui a fost unul pe măsura evenimentului. Printre invitații de seamă prezenți la nunta fiului lui Teia Sponte se numără George Becali, Mitică Dragomir, Mircea Sandu, Viorel Păunescu, Ionuț Luțu și Anamaria Prodan.

Costa Sponte și Bianca și-au jurat credință astăzi, iar în urma ceremoniei, ei au mers la un local de lux, situat în Buftea. Cei doi miri și-au așteptat invitații alături de care sărbătoresc în această seară cel mai frumos eveniment din relația lor.

Anamaria Prodan a fost cea care a făcut publică o primă fotografie de la petrecerea de nuntă a Biancăi și a lui Costa Sponte. 

„Casă de piatră, COSTA ȘI BIANCA SPONTE. #familiemereu”, este mesajul transmis de cunoscuta impresară mirilor pe contul ei de Instagram. 

Soția lui Laurențiu Reghecampf s-a fotografiat alături de câțiva dintre apropiații ei, iar printre aceștia se numără: Moise Olariu, unul dintre finii săi, Mitică Dragomir, Ionuț Luțu și Viorel Păunescu.

Bunica Simonei Halep o și vedea pe nepoata sa celebră la altar cu nimeni altul decât Costa Sponte. 

„Are timp să se mărite. Se ia cu fiul lui Teia Sponte. Vă spun drept! Nu sunt lucrurile deloc încurcate. Dacă nu știam, nu spuneam.”, dezvăluia bunica jucătoarei de tenis pe vremea când aceasta avea o relație cu fiul lui Teia Sponte.

„Nu pot să comentez cele apărute în presă, pentru că nu este normal să vorbesc despre viaţa mea personală. Vă rog frumos să înţelegeţi poziţia mea. Nu pot nici să infirm, nici să confirm cele apărute. Eu cu Simona ne-am cunoscut relativ recent, nu ne cunoaştem din copilărie. Ţin să menţionez că, de la vârsta de 16 ani, nu mai am nici un cont, pe nici un site de socializare. Vă rog din nou să înţelegeţi poziţia mea. Vă mulţumesc!”, a comentat Costa Sponte.