Cosmin Natanticu, la un pas de tragedie. Juratul de la iUmor a fost prădat de hoți

Cosmin Natanticu, la un pas de tragedie. Juratul de la iUmor a fost prădat de hoți Sursa foto: Instagram

Cosmin Natanticu a fost la un pas de tragedie. Înainte să fie comediantul care este astăzi, Natanticu a fost angajat la o benzinărie. La un moment dat, benzinăria a fost prădată de niște hoți extrem de periculoși.

Cosmin Natanticu face parte din generația nouă de comedianți, alături de Mihai Bobonete, Dan Frânculescu, Cătălin Bordea și alții. Înainte să fie juratul de la iUmor, Natatincu a mai fost implicat în proiecte media. De exemplu, a participat alături de soția lui Eliza, în emisiunea Asia Express.

Cosmin Natanticu a tras din greu până să ajungă mare

Dar până să devină comedianul și juratul de la iUmor, Cosmni Natanticu a „tras din greu”, nu a fost dintotdeauna personajul care este acum, mereu cu zâmbetul pe buze și pus pe șotii. Pe lângă faptul că nu a avut un trai ușor, actorul a trecut și prin câteva situații limită.

Desigur, acum toate sunt amunzante, însă, la momentul respectiv experiențele de atunci i-au pus viața în pericol. Uneori chiar și Cosmin Natatincu se miră că încă mai este viață. Până să ajungă pe micile ecrane, comediantul a lucrat într-o benzinărie. Pe lângă salariul de bază obișnuia să mai facă mici mișmașuri, prin care să-și rotunjească veniturile.

Ne puteți urmări și pe Google News
Cosmin Natanticu, la un pas de tragedie

Sursa foto Facebook

La un pas de tragedie

Inivtat la podcastul colegului de breaslă Mihai Bobonete, Natanticu a povestit cum era să „treacă la cele sfinte” din propria vină. A avut strălucită idee să aprindă focul cu benzină în loc de motorină. Vă puteți imagina ce a urmat.

„Am avut niște experiențe foarte tari la benzinărie. Era să mor de foarte multe ori. Aveam încălzire pe centrală în bucătărie. Când lucram de noapte, eu doar atâta făceam, trebuia să întrețin focul, din când în când, din oră în oră, să mă duc să mai bag pe foc lemnele alea (...). Adormeam și se stingea focul.

Aveam lemne, aveam cărbune și nu se aprindea. Am zis că nu știu eu să aprind. Păi n-am eu benzină la pompă aici?! Am băgat benzină în centrală. M-am dus să fac focul cu benzină, nu cu motorină. Am pus lemne, am pus jar. Am aprins jarul și într-o doză din aia am aruncat benzină. Normal că a venit pe mine și nu numai pe mine că aveam lemne pe jos. Strigam ca prostul că arde. Eu eram singur acolo, nu era nimeni”, a povestit Cosmin Natanticu, la podcast-ului realizat de Mihai Bobonete.

Dacă de episodul cu incendiu a trecut cu bine, Cosmin Natantincu a mai trecut pritr-o situație care ar speria pe oricine. Benzinăria a fost prădată de niște hoți, pe care, de altlfel, Cosmin Natatincu îi știa, scrie Cancan.

Cosmin Natanticu, la un pas de tragedie

Sursa foto: Cosmin Natanticu / Facebook

Cosmin Natanticu, atacat de hoți

Infractorii aveau planul făcut. „Îl omoară pe cel de la benzinărie, fură tot iar apoi fug în Germania. Doar că Dumnezeu a fost de partea comediantului în ziua respectivă. Hoții și-au regândit planul și au renunțat la crimă.

„Am mai avut experiențe în care au venit să mă omoare, să mă jefuiască în benzinărie. Eram singur și au venit să mă jefuiască. Erau niște băieți care mai aveau nevoie de niște mărci să poată să fugă în Germania (…) Am avut și din astea nasoale”, a mai povestit Cosmin Natanticu.