Evenimentul ZileiPoliticaCosette Chichirău, atac la PNL şi PSD: „Îşi împart ţara ca la tarabă”

Cosette Chichirău, atac la PNL şi PSD: „Îşi împart ţara ca la tarabă”

Cosette Chichirău, atac la PNL şi PSD: „Îşi împart ţara ca la tarabă”
Într-o intervenţie telefonică la un post de televiziune, Cosette Chichirău, deputata USR a atacat crunt PNL şi PSD.

Invitată să comenteze despre boicotul pe care l-a anunţat Marcel Ciolacu, reprezentanta USR a spus că: Toată această criză este despre interesele celor două partide PNL şi PSD care îşi împart ţara ca la tarabă. Primării, Consilii Judeţene şi locuri de parlamentari.

„Niciunul dintre aceste două partide PSD şi PNL nu are în minte intereseul cetăţeanului. De aceea nu avem alegeri în două tururi nici pentru primari, nici pentru preşedinţii de Consilii judeţene”, a declarat candidata USR la primăria Iaşi.

Şi continuă: „Asta văd eu aici, un blat care se negociază în continuare. Iar Ciolacu va spune ce va trebui să spună. Asta vedem în această ofertă de la PNL către dl. Chirica”. Acesta din urmă refuzând să-i dea o replică.

Repretentantul PNL, Claudiu Roman a negat totate aceste acuzaţii care au venit din partea reprezentatei USR şi a spus că: „acestea sunt doar fanteziile doamenei deputat Chichirău. Noi avem un blat doar cu cetăţenii României, să guvernăm ţara şi sigur avem un interes politic aşa cum are şi USR,” a mai spus reprezentantul PNL prezent în emisiunea moderată de Cosmin Prelipceanu, Digi 24.


Accesează: