Portughezul a împărtășit de-a lungul timpului experiențele sale dificile din adolescență și copilărie, însă mai puțin cunoscut este faptul că în Portugalia, Ronaldo cerșea de mâncare la fast food-uri.

Cristiano Ronaldo a făcut apel ca femeile care i-au donat de mâncare să fie identificate. Una dintre cele trei a fost găsită și a vorbit public. O cheamă Paula Leca, a lucrat la Mc Donald’s și a făcut dezvăluiri uluitoare.

Cristiano Ronaldo, cel mai timid

“Băieţii veneau în jurul magazinului ca şi cum nu erau interesaţi neapărat să mănânce ceva. Când rămâneau mai mulţi hamburgeri, şeful ne dădea voie să-i servim. Printre ei era şi Cristiano Ronaldo, el era cel mai timid dintre toţi. Asta pentru că nu venea niciodată să ceară ceva şi stătea mai în spate. Veneau în fiecare seară”, a dezvăluit Paula Leca.

Totodată, Paula Leca a declarat  că nu ar refuza o cină cu Ronaldo, dacă atacantul i-ar lansa invitația: “Tot ceea ce lipseşte este o cină! Dacă vine invitaţia nu voi refuza. Vom avea timp să mai depănăm amintiri”, a declarat Leca.