Incidentul a avut loc, seara trecută, după ora 20,00, când poliţiştii de frontieră de la Negru Vodă, au primit un telefon de la un bărbat care locuiește într-o zonă izolată a comunei Dumbrăveni, solicitând ajutor pentru fetiţa sa, de 3 ani, care fusese înțepată de albine și intrase în șoc anafilactic. Drumul până la victimă era impracticabil din cauza ploilor abundente din ultimele zile, iar ambulanţa nu a putut ajunge până la locația unde se afla bărbatul împreună cu fetița.

Un echipaj format dintr-un polițist de frontieră din cadrul Compartimentului Sprijin Operativ – Garda de Coastă și un jandarm din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Tomis” Constanța, aflat în misiune de întărire a dispozitivului de supraveghere a frontierei, s-a deplasat, pe jos, la fața locului. Cei doi, însoţiţi de tatăl copilului, au transportat fetiţa pe braţe aproape 2, pe jos, drumul fiind inundat și plin de noroi.

Ulterior, în sprijinul lor a venit un localnic, fost polițist de frontieră, proprietar al unui autoturism de teren, care i-a ajutat să ajungă, în timp util, la ambulanța din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Constanța. Fetiţa şi tatăl ei au ajuns la timp la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, în acest moment minorul aflându-se în afara oricărui pericol.

 

Te-ar putea interesa și: