Evenimentul Zilei > Actualitate > Neatenția părinților a condus la moartea unui copil de 3 ani. Locomotiva l-a izbit în plin
Neatenția părinților a condus la moartea unui copil de 3 ani. Locomotiva l-a izbit în plin

Neatenția părinților a condus la moartea unui copil de 3 ani. Locomotiva l-a izbit în plin

Un nou incident a zguduit România. Este vorba despre un accident feroviar din Prahova. Un copil de 3 ani a murit în urma unei izbituri de tren. I-au fost amputate membrele.

Un accident teribil a avut loc în Prahova. În urma cu puțin timp, un apel la 112 anunța un accident feroviar în Halta C.F. Sinaia. Este vorba despre un copil de aproximativ 3 ani a fost lovit de o locomotiva.

Copilul a fost lovit mortal de o locomotivă izolată, la ieșirea din Halta C.F. Sinaia, zona Mefin. Locomotiva era în mers. Poliția a ajuns la fața locului.

Medicii de la Serviciul de Ambulanţă Prahova au confirmat decesul copilulului. În urma izbiturii, acesta a suferit răni extrem de grave, inclusiv amputaţie de membre. Copilul avea aproximativ 3 ani.

Potrivit unor surse, locuieşte împreună cu familia lângă halta Sinaia, în zona fabricii Mefin. Părinţii l-au scăpat de sub observaţie, moment în care copilul a traversat singur liniile de cale ferată şi a fost lovit de locomotivă, informează Cancan.