Copiii vedetelor calcă pe urmele mamelor. Oana Roman și fiica ei, vedetele unui iubit show TV

Copiii vedetelor calcă pe urmele mamelor. Oana Roman și fiica ei, vedetele unui iubit show TV

Gena succesului pare să se transmită din generație în generație. Urmașa Oanei Roman, spre exemplu, calcă pe urmele mamei ei și este o vedetă în devenire.

Un nou sezon al reality show-ului "Mămici de pitici, cu lipici" revine din 14 ianuarie, la postul Antena Stars. Celor trei mămici  gazde ale emisiunii, Elena Ionescu, Roxana Vancea și Sânziana Buruiană li se vor alătură încă două vedete foarte iubite, însoţite de fiicele lor. Isabela şi Petra, fiicele Oanei Roman şi Cristinei Şişcanu, vor fi ultimele achiziții ale grupului piticilor. Mamele lor faimoase vor povesti situaţii inedite și aspecte din viaţa lor de familie, ambele fiind familiste convinse, așa cum au mărturisit în mai multe rânduri.

“Am început deja filmările. Isa este într-un extaz total. I s-a părut cea mai tare chestie din lume. Şi pentru mine este o premieră, a venit ca un balsam pentru suflet, ca un pansament, dar nu am emoţii! Vă anunț oficial că din data de 14 ianuarie, de la ora 21:00, ne vom vedea în sezonul 2 al emisiunii ”Mămici de pitici, cu lipici”, a declarat fiica lui Petre Roman.

Schimb de experiență între mame celebre

Ne puteți urmări și pe Google News

Fosta jurnalistă a trustului Intact, Cristina Şişcanu, soția lui Mădălin Ionescu, a primit cu entuziasm propunerea de a se alătura acestui proiect: “Mă bucur foarte mult că fac parte din reality show-ul Mămici de pitici, cu lipici! Într-adevăr, eu cumva am copii de toate vârstele, şi de 23 de ani, şi de 17 ani şi un copil de 3 ani şi 8 luni, Petra, aşa că pot să spun că am trăit alături de ei mai multe etape din dezvoltarea lor.

Dar cel mai important este că vom face schimb de experienţă noi între noi, mamele implicate în acest proiect, dar şi cu telespectatoarele noastre. Sunt convinsă că va fi o experienţă foarte constructivă, atât pentru mine, cât şi pentru Petra. Iar pe telespectatori îi invit să se uite cu atenţie, cu ochi vigilenţi şi să analizeze care dintre mămici se comportă aşa cum ar trebui cu cei mici", a declarat Cristina Şişcanu.

Năzdrăvanii Iza, micuţa Antonia, Milan si Răzvănel, deja cunoscuţi de public pentru boroboaţele si fantezia lor, îşi măresc oficial gaşca de pitici alături de Isabela, fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei şi de Petra, fetiţa Cristinei Şişcanu și a lui Mădălin Ionescu.

Foto: Antena Stars