Roxana Vancea, devastată. Nu Bendeac este motivul pentru clipele negre prin care trece

Roxana Vancea, devastată. Nu Bendeac este motivul pentru clipele negre prin care trece

Roxana Vancea este în doliu de când a aflat că femeia cu care a avut o relație o bună bucată de vreme a murit.

Emigrată din România cu câteva luni în urmă, una dintre cele mai frumoase sportive de la noi din țară, părea să fie fericită până peste poate în Spania, țara în care s-a stabilit.

Mai mult decât atât, în urmă cu doar două săptămâni, ea s-ar fi logodit cu un bărbat pe care îl iubea, în Spania, iar totul părea să se aseze cum și-ar fi dorit bruneta cu ochi albaștri care a impresionat lumea sportului cu frumusețea ei. Cu toate acestea, un mesaj bizar, acum două zile, a apărut pe contul ei de socializare.

„Afisezi ce doresti pe fb Sau insta, dar vorbeste putin ca faci praf cand nu stii de la ce adresa chemi taxiul dimineata! No hate! It all about love!”, a fost ultimul mesaj pe contul ei de socializare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Roxana Vancea, fosta asistentă TV a distribuit pe contul de Facebook strângerea de fonduri organizată de către familie pentru fosta iubită. Apropiații vor să aducă în țară trupul brunetei, care s-a stins în Spania. Deși relația dintre cele două s-a terminat în urmă cu trei ani, se pare că Roxana a fost afectată de moartei Elenei, scrie Spynews.

Roxana Vancea nu a ascuns niciodată că are o latură care o face să fie mai apropiată de femei și chiar a recunoscut că a avut câteva aventuri cu unele prietene, motivând că acestea sărută mai bine decât bărbații.

„Elena e iubita mea. Imi plac si femeile. Mai mult femeile, sunt mai interesante. Elena e mai specială. Doar ea”, spunea Vancea în urmă cu câțiva ani.