Evenimentul Zilei > Politica > Decizie de ULTIM MOMENT luată de cel mai CONTROVERSAT om al PSD-ului. A cerut AZIL POLITIC
Decizie de ULTIM MOMENT luată de cel mai CONTROVERSAT om al PSD-ului. A cerut AZIL POLITIC

Decizie de ULTIM MOMENT luată de cel mai CONTROVERSAT om al PSD-ului. A cerut AZIL POLITIC

George Harabagiu, omul din spatele campaniei fake news cu Simona Halep, exlus din PSD la ordinul lui Liviu Dragnea după scandalul uriaș, anunță că a cerut azil politic în Israel.

Motivul pentru care fostul membru al PSD a luat această decizie ține de eventualele repercursiuni care pot să le resimtă în „România lui Iohannis”. "Mi-e frică de România lui Iohannis. Mi-e frică de un Președinte care a folosit Statul Paralel ca să scape de dosarele penale care îl vizau. Mi-e frică de reprezentanți ai justiției românești care l-au condamnat pe Dragnea, luând în derâdere deciziile CCR! Mi-e greață de disperarea și abnegația scelerată a lui Gușă, Ponta, Rareș Bogdan, care m-au „executat” timp de 3 zile, fără a-mi cere un punct de vedere

Mi-e frică de o țară în care deciziile CCR sunt luate „la mișto” de șeful statului. Ei bine, eu am terminat de citit legislația internațională (în ceea ce privește azilul politic). Am fost crescut într-o familie în care se contopeau principiile mistice a două religii: cea mozaică cu cea ortodoxă! Respect atmosfera Paștelui Creștin, dar și simbolismul Hannuka. Sunt și voi rămâne un creștin practicant. Dar de frica statului paralel (și a celor infiltrați de acesta la cel mai înalt nivel al statului român), am solicitat Ambasadei Israelului în România azil politic!

Sunt dispus să renunț la cetățenia română, pentru că în această țară securitatea face legile. Și spune toate acestea deși nu îmi este deloc ușor să recunosc: prefer să îmi fie frică, decât să îmi fie rușine”, a scris George Harabagiu pe Facebook.