„Doamna Dăncilă, nu vrei tu să te duci în peşteră puţin şi acolo să te lămureşti, cu liniştea din jur, că multe belele din ţara asta se întâmplă pentru că tu, de mână cu Dragnea şi toţi incompentenţii din PSD-ALDE, aţi modificat cu nesimţire legile penale, codurile penale!!! Ai votat abrogarea neglijenţei în serviciu, de nu mai ai cum să sancţionezi tovarăşii legii, ai votat reducerea termenelor de prescripţie, iar acum dai ordine Preşedintelui României, singurul care a reuşit sa-ţi blocheze, împreună cu PNL, multe din aberaţii! Lasă referendumul, scrie demisia repejor!!!”, a scris Gorghiu pe Facebook.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a declarat, sâmbătă, că s-ar putea să convoace un referendum de consultare a românilor pe tema înăspririi severe a pedepselor pentru crimă, viol şi pedofilie, cum ar fi închisoarea pe viață sau castrarea chimică.

Imediat a venit și reacția șefului statului. Președintele Klaus Iohannis i-a transmis premierului Viorica Dăncilă că nu are credibilitate pe acest subiect și „să uite de referendumuri absurde”.

Te-ar putea interesa și: