Un echipaj al Poliției Locale Constanța a intervenit, în această după amiază, pentru acordarea primului ajutor conducătorului unui autovehicul care a părăsit partea carosabilă și a căzut în canalul din zona Pescărie. “Colegii noștri au luat primele măsuri până la sosirea Poliției Rutiere care a efectuat cercetarea la fața locului și testarea cu etilotestul a conducătorului auto”, spune Adriana Teodoru, de la Primăria Constanța.

Polițiștii Serviciului Rutier au constatat că este vorba de o autoaccidentare, fără victime. Șoferul era singur în mașină, transmite IPJ Constanța. A rezultat o valoare de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost transportat la spital pentru recoltarea mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul avea permisul suspendat, tot din cauza băuturii la volan. Mașina a rămas “parcată” în canalul de scurgere, care face legătura între lacul Siutghiol și Marea Neagră, trecătorii oprindu-se să o fotografieze.

Te-ar putea interesa și: