Evenimentul Zilei > International > Confesiunile teroristului din Toulouse. Crimele îi produceau „o plăcere infinită”
Confesiunile teroristului din Toulouse. Crimele îi produceau „o plăcere infinită”

Confesiunile teroristului din Toulouse. Crimele îi produceau „o plăcere infinită”

Noi informații șocante ies la iveală în cazul teroristului care a ucis 7 oameni, printre care 3 copii, în Toulouse. Potrivit unor înregistrări din timpul asediului poliției, obținute de un ziar francez, extremistul islamic Mohammed Merah a găsit o "plăcere infinită" în crimele sale.

Bărbatul de 23 de ani nu a arătat nicio remușcare pentru teribilele atacuri, ci dimpotrivă, regreta că nu a ajuns mai devreme la școala evreiască pentru a omorî mai mulți oameni.

Mereh a insistat că nu avea niciun interes să fie un atacator sinucigaș și a mărturisit că dorea numai să "își vadă victimele, să le atingă și să le filmeze".

Teroristul le-a spus negociatorilor, în timpul acțiunii de capturare a sa, că vrea să aibă onoarea de a muri cu o armă în mână, ca un mujahedin. Intenția sa era de a omorî cât mai mulți copii evrei, pentru a răzbuna "crimele armatei israeliene asupra tinerilor palestinieni".

Publicația franceză "Journal du Dimanche" a scris, citând o sursă din poliție, că asasinul voia "un rol de vedete. Avea o nevoie nercisistă de a părea important".

Mohammed Merah, de origine algeriană, era pe lista numelor supravegheate în Franța, avea interdicție de zbor în SUA și a participat la un program de pregătire al rețelei teroriste al-Qaida.

Citiți și:

  • Crimele din Toulouse. Fratele ucigașului este "mândru" de faptele teroristului
  • Masacrul de la Toulouse: în Europa există sute de astfel de teroriști
Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: