Evenimentul Zilei > Actualitate > Șoc la Antena 1! A fost condamnat la 10 ani de închisoare, după ce a ucis o femeie nevinovată. Decizia este definitivă
Șoc la Antena 1! A fost condamnat la 10 ani de închisoare, după ce a ucis o femeie nevinovată. Decizia este definitivă

Șoc la Antena 1! A fost condamnat la 10 ani de închisoare, după ce a ucis o femeie nevinovată. Decizia este definitivă

Câştigătorul primei ediţii a show-ului culinar „Iadul Bucătarilor” a fost condamnat a fost condamnat definitiv pentru crimă la 10 ani și patru luni de închisoare.

Octavian Oprea, în urmă de 30 de ani, câştigătorul primei ediţii a show-ului culinar Șefi la Cuțite, difuzat de postul Antena 1 în 2014, a fost condamnat de Tribunalul Bacău la zece ani şi patru luni închisoare pentru omor şi consum ilicit de droguri. Decizia este definitivă.

Potrivit rechizitoriului, o pensionară a fost ocisă de Tavi Oprea, pe 9 martie 2018. Bătrâna, în vârstă de 77 de ani, a ieșit din bloc să ducă gunoiul, când l-a observat pe pe tânărul care avea un comportament bizar şi l-a întrebat ce caută acolo.

Agresorul, care se afla sub influența drogurilor s-a năpustit asupra ei, i-a răsucit mâinile la spate şi a lovit-o cu o violenţă ieşită din comun. După agresiune, a adormit lângă victima aflată în agonie, potrivit Cancan.ro.

Oprea a mărturisit procurorilor că luase mai multe pastile de Ecstasy: „M-am întâlnit cu o persoană care locuia vizavi de Hotel Zodiac din Constanţa şi am achiziţionat de la aceasta vreo 7 pastile de ecstasy la preţul de 50 lei pastila, după care am plecat cu autoturismul care era proprietatea mea către Ploieşti. Aici m-am întâlnit cu tatăl meu şi împreună ne-am deplasat către Oneşti. În următoarea perioadă, de aproximativ 2 zile, am consumat pastilelele de ecstasy şi am mai rămas doar cu un fragment. Îmi aduc aminte că m-am plimbat prin oraş, am fost la poalele unui deal şi am stat acolo având senzaţia că sunt urmărit de demoni şi că cineva ar vrea să mă omoare. Îmi aduc aminte că am intrat într-o scară de bloc, spre seară, cu intenţia de a mă odihni, iar apoi îmi aduc aminte că am fost trezit de către organele de poliţie, era foarte mare gălăgie, şi ca un flash în momentul în care am fost ridicat am observat probabil o persoană care era pe jos. Am fost întrebat de un poliţist: „Ce-ai făcut, inconştientule”, după care am fost dus la secţia de poliţie”, a declarat Octavian Oprea achetatorilor.