Evenimentul Zilei > Social > A încercat să își ucidă concubina și fiica cu un dispozitiv exploziv
A încercat să își ucidă concubina și fiica cu un dispozitiv exploziv

A încercat să își ucidă concubina și fiica cu un dispozitiv exploziv

Un bărbat din Bistriţa s-a aruncat de la etaj, după ce a improvizat un dispozitiv exploziv pentru a arunca în aer apartamentul în momentul în care ar fi intrat fiica sau concubina sa.

Surse din anchetă au declarat că acesta lucra în Armată, iar iubita sa, în Poliţie, transmite Mediafax. Un bărbat din municipiul Bistriţa s-a aruncat, miercuri după-masă, de la etajul al patrulea al unui bloc, după care apartamentul în care se afla a fost afectat de o explozie, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud, transmite Agerpres. Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, Ciprian Păcurar, a informat că în urma exploziei au fost rănite trei persoane – două de sex feminin, dintre care una este însărcinată, şi una de sex masculin. Victimele prezentau multiple traumatisme şi plăgi şi au fost transportate la spital pentru mai multe investigaţii şi tratamente de specialitate.

Potrivit comandantului ISU Bistriţa-Năsăud, Constantin Florea, unul dintre răniţi este chiar un subordonat al său, care a fost rănit în zona capului de bucăţi de sticlă provenite de la geamurile afectate de explozie.

La faţa locului, s-au deplasat trei maşini de pompieri şi mai mulţi poliţişti.

Potrivit unor surse judiciare, în apartamentul în care s-a produs explozia locuia o poliţistă alături de fiica ei, iar cel care s-a aruncat de la etaj ar fi fost concubinul femeii. Acesta ar fi sărit de la balcon chiar înainte de producerea exploziei în apartament, în momentul în care cele două se pregăteau să revină acasă. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, cel care s-a aruncat de la etaj este un bărbat de 50 de ani, care se află în stare gravă la spital.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.