Concluzie uluitoare! Ce greutate are sufletul unui om

Concluzie uluitoare! Ce greutate are sufletul unui om

Un medic american a făcut un experiment din care a reieșit că sufletul unui om are o greutate de 21 de grame. El a cântărit 6 pacienți grav bolnavi, înainte și după ce au murit.

Experiment uluitor. Un medic american a făcut, în anul 1907, niște cercetări care au stârnit controverse, scopul acestora fiind acela de a stabili cât cântărește sufletul unui om.

Medicul Duncan McDougal a cântărit corpurile a 6 pacienți care erau bolnavi de tuberculoză în stare terminală. După ce au murit, doctorul a cântărit din nou trupurile lor, potrivit cancan.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Medicul a ajuns la concluzia că greutatea fiecăruia din cei șase bolnavi a scăzut cu 21 de grame, în momentul decesului, chiar dacă ei nu au avut aceeași greutate, aceasta fiind cuprinsă între 45 și 120 de kilograme. Rezultatele experimentului au fost publicate în același an în toate revistele importante de știință din lume.

Același experiment făcut de doctorul McDougal pe câini muribunzi, aşezaţi pe cântare, au scos la iveală faptul  că patrupedele nu și-au modificat greutatea după ce au murit.