Concertul Red Hot Chili Peppers se apropie. DETALII ACCES

Concertul Red Hot Chili Peppers se apropie. DETALII ACCES

Mai sunt numai câteva zile până la cel mai aşteptat concert al anului Red Hot Chili Peppers. Organizatorii anunţă regulile de acces pe Arena Naţională.

Red Hot Chili Peppers va urca pe scena din Bucureşti vineri, pe Arena Naţională. Stadionul îşi va deschide pentru prima dată porţile pentru un eveniment de acest gen la ora 17.00. Accesul publicului se va face pe la cele trei intrări amenajate pe Bulevardul Basarabia, Str. Maior Coravu şi Str. Pierre de Coubertin.

  • posesorii de bilete în zonele Gazon, Tribuna 1 Vest şi Tribuna Oficială vor avea acces în locaţie pe la intrarea din Str. Maior Coravu
  • posesorii de bilete în zona Gold Circle vor avea acces în locaţie pe la intrarea din Str. Pierre de Coubertin
  • posesorii de bilete în zona Tribuna 2 Est şi Peluza Sud vor avea acces în locaţie pe la intrarea din Bd. Basarabia

Biletul achiziţionat nu permite spectatorilor să părăsească stadionul odată ce au intrat. Dacă doresc să iasă din spaţiul de concert şi să reintre trebuie să îşi cumpere un alt bilet. În zona de concert nu va fi permis accesul cu sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml şi deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil) sau aparate de înregistrare audio-video. Pe stadion va fi permis accesul cu binocluri şi căşti de motor, cu menţiunea că nu vor exista cutii de valori în locaţie. De asemenea, în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie. Toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în locaţie.

<iframe src="http://www.youtube.com/embed/z8qFL9D2qy4" width="633" frameborder="0" height="356"></iframe> Citiţi şi:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • E OFICIAL! Red Hot Chili Peppers va concerta în România
  • Biletele pentru concertul Red Hot Chili Peppers, între 130 şi 495 de lei
  • S-au epuizat biletele pe gazon la Red Hot Chili Peppers 
  • Trupa Red Hot Chili Peppers a trimis un mesaj special fanilor români
  • Red Hot Chili Peppers meditează înaintea conertului de la Bucureşti
  • Trupele AAAK şi Grimus deschid concertul Red Hot Chili Peppers