Coman acuză reapariţia valizelor

Coman acuză reapariţia valizelor

După patronul George Copos, şi portarul giuleştenilor crede că jucătorii de la CS Mioveni au fost motivaţi financiar de contracandidatele la titlu.

Formaţia Rapid s-a impus mai greu decât s-ar fi aşteptat pe terenul celor de la CS Mioveni, "lanterna roşie" a Ligii I la fotbal. Gruparea de lângă Podul Grant a câştigat cu scorul de 2-1 partida cu argeşenii, disputată sâmbătă, în etapa a 27-a din primul eşalon. Pentru giuleşteni au înscris Herea (3) şi Deac (63), iar golul de onoare al gazdelor a fost reuşit de Năstăsie (28). Acest succes readuce formaţia giuleşteană în lupta pentru câştigarea campionatului, chiar dacă antrenorul Răzvan Lucescu continuă să susţină că "nu ne gândim la titlu". Patronul George Copos este convins că echipa sa a început să le provoace fiori grupărilor aflate în lupta pentru adjudecarea titlului şi, ca atare, acestea caută tot felul de metode pentru a le pune piedică rapidiştilor. "Sunt sigur că cei de la Mioveni au fost motivaţi financiar. La fel s-a întâmplat şi la jocul lor de la Vaslui. Atunci, m-a sunat domnul Porumboiu şi mi-a spus că la meciul împotriva lor au avut o primă consistentă. Cred că şi cu noi a fost la fel", a spus Copos, la postul Dolce Sport. "Mă aşteptam să avem un meci greu la Mioveni. Terenul pe care am jucat este un foarte dificil, iar adversarii au fost foarte motivaţi. I-am simţit decişi să facă tot posibilul ca să obţină toate punctele. Nu am nicio dovadă că jucătorii de la Mioveni au primit bani ca să ne încurce, dar sunt convins că patronul George Copos nu a vorbit în necunoştinţă de cauză atunci când a spus că adversarii noştri au fost motivaţi financiar", ne-a declarat ieri Dani Coman (33 de ani), portarul Rapidului. "Nu vreau să-mi fac prea multe iluzii pentru titlu. Când mi-am făcut, ne-au bătut Concordia Chiajna şi Ceahlăul. Mai întâi, să câştigăm noi derby-ul cu Steaua, din etapa viitoare, iar după aia poate că ne vom putea gândi şi la titlu", ne-a mai zis goalkeeperul.

27 de meciuri a adunat Coman la Rapid din 2010, anul revenirii în Grant

"Când mi-am făcut iluzii pentru titlu, ne-au bătut Concordia şi Ceahlăul" Dani Coman, fotbalist "CS Mioveni a fost la fel de motivată și cu noi. Cine premiază, o face pe riscul lui.” Adrian Porumboiu, patron la FC Vaslui CITIȚI ȘI:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Dani Coman, avertizat de LPF
  • Haos la Rapid: Coman s-a războit cu fanii, Răzvan Lucescu - tentat să plece
  • Copos: "Am decis să îl sancţionăm drastic pe Coman"