Evenimentul Zilei > Actualitate > Coliziune violenta, cu mașini în flăcări, la Constanța. Trafic blocat
Coliziune violenta, cu mașini în flăcări, la Constanța. Trafic blocat

Coliziune violenta, cu mașini în flăcări, la Constanța. Trafic blocat

Drumul județean care leagă Medgidia de Autostrada Soarelui este blocat de un tir care s-a pus de-a curmezișul după ce s-a izbit violent de un autoturism, în urma impactului puternic ambele autovehicule luând foc. Șoferul autoturismului a fost rănit fiind transportat la spital

Accidentul a avut loc în urmă cu mai puțin de o oră pe drumul județean 381 între un tir încărcat cu cereale și un autoturism pe porțiunea dintre Valea Dacilor și Ciocârlia. Coliziunea a fost atât de violentă încât ambele autovehicule au luat foc, flăcările s-au extins și pe câmpul spre vegetația din apropiere. Tirul s-a pus de-a curmezișul drumului blocaând traficul rutier.

La fața locului intervin pompierii de la Detașamentul Medgidia cu o autospecială de stingere și cu o autospecială cu modul  de descarcerare, plus un echipaj medical SMURD B. Șoferul autoturismului a fost rănit, prezentând un traumatism cranio cerebral, dar este stabil, conștient. Incendiul a fost lichidat însă traficul nu a fost încă deblocat. 

Polițiștii sunt la fața locului și investighează împrejurările în care s-a petrecut accidentul. Din primele informații, accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. Camionul a ieșit din câmp pe DJ 381 fără să se asigure și nu a acordat prioritate autoturismului, care l-a izbit din plin. 

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: