Evenimentul Zilei > Actualitate > Coada la lifting

Coada la lifting

Operatiile estetice au din ce in ce mai multi adepti in randul sucevenilor.

Anul trecut, aproape 200 de persoane si-au imbunatatit trasaturile fetei sau ale corpului cu ajutorul bisturiului manuit de specialistul sucevean Ingrid Petrea. Prima operatie de acest gen din judet a fost facuta, in 2006, unei femei in varsta de 70 de ani, care a vrut sa-i fie inlaturate ridurile din jurul ochilor si a gurii si sa-i fie intinsa pielea de pe fata. Dupa lifting, septuagenara s-a declarat foarte multumita, spunandu-le medicilor ca a intinerit cu zece ani.

Desi cei mai multi beneficiari ai operatiilor estetice sunt persoanele de sex feminin, in ultima vreme si barbatii au inceput sa apeleze la doctorul Ingrid Petrea. La mare cautare sunt abdominoplastiile, operatii care constau in inlaturarea pielii incretite, intarirea muschilor abdominali si aplatizarea abdomenului inferior, si care sunt cerute de obicei de proaspetele mamici.

Doctorul Petrea spune ca a avut parte si de cereri absurde. „Sunt femei care se plang ca nu pot munci din cauza faptului ca sunt prea grase, dar in cazul unei persoane de 200 de kilograme care vrea sa aiba burta dreapta pot sa apara probleme la plaga din cauza grasimii. La fel liposuctiile care se fac in general pe zone localizate pentru a corecta anumite probleme de conformatie si nu pentru obezitate“, a declarat specialistul in chirurgie plastica.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: