Clubul Rapid, la un pas de implozie

Clubul Rapid, la un pas de implozie

Deşi se află pe locul secund în clasament, la un singur punct în spatele liderului Oţelul Galaţi, atmosfera din sânul echipei Rapid a devenit explozivă, după meciul câştigat duminică, în faţa echipei Victoria Brăneşti (scor 7-1).

Pentru că patronul George Copos nu a achitat jucătorilor salariile aferente lunii august, Dinu Gheorghe, preşedintele "alb-vişiniilor", a ameninţat că demisionează. Conducătorul formaţiei din Grant nu a fost prezent la meciul cu Victoria, iar ieri a avut o discuţie cu George Copos, somându-l să achite restanţele.

Cei doi au ajuns cu greu la un numitor comun. Speriat de perspectiva de a rămâne fără preşedinte şi fără antrenor, deoarece Marius Şumudică era decis să părăsească echipa în cazul în care Dinu Gheorghe ar fi demisionat, Copos a dat asigurări că va rezolva situaţia.

"Am vorbit cu domnul Dinu Gheorghe şi am lămurit situaţia. Din păcate suntem nevoiţi să ne împrumutăm de bani, nu avem ce să facem", a declarat aseară George Copos.

Ne puteți urmări și pe Google News

O altă nemulţumire a lui Dinu Gheorghe este legată de faptul că Rapid a ratat transferul lui Vasile Maftei. Rapidiştii nu au avut 400.000 de euro Unirii Urziceni, pentru a-l achiziţiona pe apărător.