Evenimentul ZileiActualitateDetalii incendiare din LUMEA MAFIEI. CLUBUL BAMBOO şi LEGĂTURA NEŞTIUTĂ cu numele celebrului AL CAPONE. Etapa pe acţiuni şi ARHIVA DOMINAŢIEI de pe Via Viviani

Detalii incendiare din LUMEA MAFIEI. CLUBUL BAMBOO şi LEGĂTURA NEŞTIUTĂ cu numele celebrului AL CAPONE. Etapa pe acţiuni şi ARHIVA DOMINAŢIEI de pe Via Viviani

Detalii incendiare din LUMEA MAFIEI. CLUBUL BAMBOO şi LEGĂTURA NEŞTIUTĂ cu numele celebrului AL CAPONE. Etapa pe acţiuni şi ARHIVA DOMINAŢIEI de pe Via Viviani
Detalii incendiare din lumea mafiei. Clubul Bamboo şi legătura neştiută cu numele celebrului Al Capone.

Unul dintre cele mai luxoase cluburi din Bucureşti, Bamboo, a fost deținut de la înființare doar de italieni stabiliți în Castellammare di Stabia, confom cetateanul.net. În acest oraş napolitan au locuit părinții celui mai cunoscut mafiot, Al Capone.

Bamboo a fost lansat în anul 2002 pe un teren care ținea de Parcul Tei. La acel moment, afacerea era deţinută de italianul Antonino Cuomo (n.r. – născut în 1982) prin firma Morgana Invest SRL din București. Clubul a ars în totalitate în 2005.

După acest incident, Bamboo a fost refăcut, iar în acționariat au apărut şi frații Castellano, Giosue (născut în 1966) și Ciro (născut în 1964); primul deținea 95% din acțiunile Morgana Invest, iar al doilea devenea reprezentantul lui Antonino Cuomo, nepotul lor.

Ulterior, în schemă a intrat și Vincenzo Castellano, un alt nepot al Giosue, cunoscut pentru căsnicia scurtă avută cu Antonia, cântăreaţă căsătorită în prezent cu Alex Velea.

Astfel, toți cei care au controlat clubul Bamboo în cei 15 ani de activitate sunt născuți și au domiciliu în Castellamare di Stabia, un mic orășel cu 60.000 de locuitori din regiunea Napoli.

ici au trăit, până să emigreze, părinții lui Al Capone (1918-1947), cel mai cunoscut mafiot american. Familia Castellano susține că locuiește pe străduța Via Viviani. Presa italiană susţine că aici ar avea domiciliu multe dintre cele 150 de familii care fac parte din Camorra (n.r. – spre exemplu, clanurile D’Alesandro sau Caserano). Conform L’ Espresso, atât frații Castellano, cât și Antonino Cuomo ar fi nepoții Puppetei Maresca, primul naș feminin al mafiei.

 

 


Accesează: