CLINICA.Sunt gata să dau un diagnostic în fiecare săptămână.

CLINICA.Sunt gata să dau un diagnostic în fiecare săptămână.

Vedetele noastre reușesc să ne surprindă mereu, atât din punct de vedere pozitiv, dar mai ales negativ.

Theo Rose

Nu vă speriați dacă nu știți cine este domnișoara Theo Rose, nu este nicio problemă. Poate o știți de la Kanal D sau datorită carierei muzicale, dar sunt slabe șansele. A împlinit recent 18 ani și a avut majoratul. Da, majoratul ei a fost transmis online. Parafrazez din afiș: „Primul majorat al unui artist transmis live pe internet”. Un fel de concert în lipsa altora. Practic, nici eveniment, nici majorat, mai mult o adunare săltăreață cu final dezamăgitor. Mă gândeam că la majorat îți inviți doar prietenii și familia, iar locația aleasă o să fie potrivită pentru o petrecere pe care să o ții minte toată viața. Ei bine, nu! La petrecerea despre care vă tot povestesc au cântat doi-trei artiști. Invitații erau ușor nedumeriți și nu păreau să se distreze, dar zâmbeau, mai mult forțați de context. Totul a durat aproape două ore și sper din suflet ca petrecerea să fi continuat după transmisie. Theo ești minunată, ai o voce inconfundabilă și o frumusețe aparte. Îți doresc „LA MULȚI ANI!”, dar cu idei mai strălucite, pentru că sunt convins că poți.

Frățiorii Eremia se țin de cuvânt

Ne puteți urmări și pe Google News

Da, sunt sănă toși, dar mai ales oameni care se țin de cuvânt. În luna aprilie, la un interviu EVZ, Alina Eremia a declarat în exclusivitate că vrea să-și propulseze fratele în muzică „Mircică, frățiorul meu, e un băiat talentat și muncitor. Vreau să-l propulsez în muzică pentru că merită asta. Sunt convinsă că și el m-ar fi ajutat, dacă avea norocul meu. Nu pot să-i rezist oricum, când îi văd fățuca aia fericită”. Vedeta s-a ținut de cuvânt, iar recent au lansat împreună melodia Ilegal, care se bucură de mare succes. În doar câteva zile de la lansare au reușit să adune peste 2,5 milioane de vizualizări pe internet, iar melodia se aude deja și pe radio.

Și pentru că sunt un doctor nebun, am o clinică întreagă de care mă ocup. Vreau să vă anunț în exclusivitate, că de joi, 20 august, vă dau întâlnire pe Music Channel la emisiunea CLINICA unde vă promit că dau rețeta potrivită pentru orice vedetă. (Gabriel Fereșteanu)