Evenimentul Zilei > Monden > Cleopatra Stratan a rupt internetul cu videoclipul piesei „Orele”. VIDEO
Cleopatra Stratan a rupt internetul cu videoclipul piesei „Orele”. VIDEO

Cleopatra Stratan a rupt internetul cu videoclipul piesei „Orele”. VIDEO

Cleopatra Stratan împreună cu Pasha Parfeni au lansat videoclipul melodiei „Orele”. Melodia este un remake al piesei Sofiei Rotaru.

Pasha Parfeni și Cleopatra Stratan au lansat, joi, 20 mai, videoclipul piesei „Orele”. „A venit și ziua X, ziua mult așteptată. Am privit și reprivit videoclipul, am ascultat piesa la fiecare ocazie, am numărat „Orele” până la lansare, a povestit Pasha.

Pasha Parfeni și Cleopatra Stratan colaborează pentru prima dată și lansează „Orele”, o declarație de dragoste pusă pe note muzicale și totodată un remake al celebrei piese lansate de Sofia Rotaru.

Clipul îi prezintă pe Pasha și Cleopatra în rolul îndrăgostiților

Compusă de către Anatolie Chiriac alături de Grigore Vieru, „Orele” este o piesă ce te duce cu gândul la importanța timpului, dar și la cât de prețioase sunt momentele petrecute alături de persoana iubită.

„Această piesă e trecută prin timp, cu versuri scrise de marele poet Grigore Vieru și cântată de mulți artiști până acum: Anastasia Lazariuc, Sofia Rotaru, Silvia Chiriac și alții. Am demonstrat că valorile și dragostea peste ani se cântă la fel, pe ritmuri de latino și cu inima înflăcărată. «Orele» este o piesă fierbinte, care mă duce cu gândul la mare, sub un soare arzător.

Mi se pare actuală, chiar dacă are o istorie atât de bogată în spate. Nu obosesc să o ascult în mașină, în duș, în studio și abia aștept să o cânt și pe vreun platou de dans, iar colaborarea cu Cleopatra face această piesă și mai specială. De la fetița care-l aștepta pe Ghiță la portiță, s-a tranformat într-un adevărat artist care e gata să ofere lumii pasiunea ei”, povestește Pasha Parfeni.

Mesajul Cleopatrei Stratan pentru cei care iubesc muzica anilor 90

„Pasha a venit cu propunerea să lansăm acest single împreună povestindu-mi că e un remake al piesei originale ale Sofiei Rotaru, «Orele». Noi am păstrat versurile și linia melodică și am reușit să venim cu un instrumental fresh ce i-a dat un aer modern, latino. Mi-a plăcut piesa de la început, iar pentru Republica Moldova această melodie este una foarte specială, a fost un șlagăr foarte cunoscut și iubit. Sperăm că am putut să aducem înapoi nostalgia anilor respectivi în această perioadă și că publicului îi va plăcea această piesă la fel de mult precum ne place și nouă”, adaugă Cleopatra Stratan.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: