Ciuc Summer Fest şi-a luat la revedere cu Gary Moore

Ciuc Summer Fest şi-a luat la revedere cu Gary Moore

Ultima seară a festivalului găzduit de Zone Arena a fost dedicată exclusiv rock-ului. Gary Moore a fost aplaudat de 4.000 de spectatori pentru "Parisienne Walkways.

Capul de afiş al celei de-a treia seri a Ciuc Summer Fest, Gary Moore - pe numele său complet Robert William Moore - a închis festivalul în aplauzele a 4.000 de spectatori veniţi la Zone Arena din Bucureşti.

După o zi "electrică" alături de Faithless şi una în ritmuri de poveşti alături de Pink Martini, conceptul ultimei seri a fost dedicat în exclusivitate fanilor rock. Astfel, înainte de show-ul Gary Moore au urcat pe scenă trupele E.M.I.L şi Viţa de Vie. Prestaţia lui Moore a început la ora 21.30 şi a durat o oră şi jumătate.

Solourile de chitară, cele mai aplaudate

Ne puteți urmări și pe Google News

Aplauzele publicului au început cu mult înainte ca artistul să urce pe scenă. Începutul melodiei "Over the Hills and Far Away" avea să anunţe mai bine de 60 de minute de melange între ritmurile de rock, heavy metal, blues şi solouri de chitară.

Moore a mai interpretat în concert piese ca "Thunder Rising", "Military Man", "Empty Rooms", "Blood of Emeralds", "Out in the Fields", "Where Are You Now", "Old Wild One" şi celebra "Still Got the Blues". La final, Gary Moore s-a retras, mulţumind publicului. Dar nu îna inte de a mai interpreta o piesă, la insistenţele publicului: "Parisienne Walkways".

Faithless, pentru a doua oară în România

Între 16 şi 18 iulie, organizatorii Emagic au pus cap la cap la Zone Arena mai bine de două scene, 70 de muzicieni, două zile de petreceri Silent Disco, 15 show-uri şi peste 20 de ore de distracţie.

Faithless a deschis, vineri seară, seria de concerte Ciuc Summer Fest, printr-un spectacol energic şi vibrant, cum numai muzica electronică reuşeşte. "Bună seara, Bucureşti! Ne bucurăm să fim din nou aici". Astfel i-a salutat Maxi Jazz pe cei câţiva mii de fani. Trupa a urcat pe scenă la ora 21.15, după ce publicul fusese "încălzit" de Sensor, însoţiţi de Mara şi Lora (ex-Wassabi) şi Şuie Paparude.

Totodată, pe scena secundară din Arena Jagermeister/Silent Disco au urcat L’Orchestre de Roche şi Discoballs. Totul a culminat la finalul concertului, atunci când artiştii au răspuns chemării publicului şi au decis să mai interpreteze încă trei melodii.

Românii de la Urma, apreciaţi de Pink Martini

Sâmbătă seară, trupa Pink Martini a revenit pentru a treia oară în România. În deschidere au urcat Brum Conspiracy şi Urma. China Forbes, solista formaţiei Pink Martini, a ţinut să le mulţumească celor de la Urma pentru prestaţia lor pe scenă. De altfel, fondatorul formaţiei, Thomas Lauderdale, a vorbit în româneşte la deschiderea concertului, iar pe parcursul show-ului a povestit, tot în limba română, tema melodiilor ce urmau să fie interpretate.

Astfel, grupul din Portland, Oregon a mai interpretat "Let’s Never Stop Falling in Love". Au urmat, pe parcursul concertului, melodii precum "Ninna Nanna", "City of Night", celebrul hit "Sympathique", "Hey Eugene!", "Cante e Dance", "Bukra Wba’do", "Amado Mio", "Dosvedanya Mio Bambino" şi "Splendor in the Grass".