Circulația feroviară este întreruptă! Accident incredibil: Doi cai au deraiat un tren

Circulația feroviară este întreruptă! Accident incredibil: Doi cai au deraiat un tren

Un tren a lovit în plin doi cai care au sărit pe calea ferată care leagă localitățile Bocsa Vasiova si Bocsa Montana, din județul Caraș-Severin. În urma impactului, garnitura a deraiat de pe șine, cu prima osie.

Potrivit IPJ CaraȘ-Severin, postul de Poliție Transporturi Feroviare Reșița a fost sesizat cu privire la faptul că pe secția CF 922A Timișoara – Reșița, trenul regio nr. 16103, aparținând unui operator privat de transport, care circula pe relația Timișoara Nord – Reșița, a surprins în gabaritul liniei de cale ferată și a lovit doi cai.

În urma accidentului, din fericire, niciunul dintre cei 7 călători aflați în tren nu a fost rănit. Călătorilor li s-au pus la dispoziție alte mijloace de transport  pentru a fi duși la destinație, în Resita.

Echipe de intervenție ale CFR încearcă la această oră să repună trenul pe linii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Traficul feroviar între Timișoara și Reșita este blocat în zona Bocșa, anunță autoritățile locale.

Zona este cunoscută ca una în care se petrec des incidente feroviare

În 2018, un tren Regio, care făcea legătura între Reșița și Timișoara a deraiat. Totul s-a întâmplat în jurul orei 4.30, la intrarea în Bocșa. Acolo, garnitura a sărit de pe șine, din cauza alunecărilor de teren din zonă. Călătorii au ieșit singuri din vagoane și au plecat.

În zonă, circulația a fost blocată, niciun tren nu a mai poate trece până nu s-au făcut lucrări de reparații serioase la teeasament. Inspectoratului pentru Situații de Urgență Caras-Severin, a comunicat că în trenul care avea două vagoane se aflau 12 persoane, niciuna nu a fost rănită.

Un alt eveniment recent

Astfel, chiar cu o lună în urmă, mai multe vagoane ale unui tren de marfă care transporta bare metalice au sărit de pe șine, iar unul dintre ele chiar s-a răsturnat. Traficul feroviar a fost atunci închis, pentru ore bune, între Caransebeș și Reșița.

Atunci,13 vagoane ale unui tren de marfă care transporta bare metalice au sărit de pe șine în zona Cornuțel, iar unul dintre ele s-a răsturnat.