„Să rămână scris! Orban, 24 octombrie 2020: “Premierul e desemnat de partidul care câștigă alegerile. Așa este! Iar premierul va fi de la PSD!

În schimb, PNL va rămâne cu traseiștii, impostorii și penalii, Ludovic!

Și, totuși… când ai de gând să prezinți public bugetul României?! Dacă nu aduce #austeritatea, de ce îl țineți ascuns?!”, se arată în postarea lui Marcel Ciolacu de pe Facebook.

Avalanșă de reacții

Postarea actualului președinte PSD a fost însoțită de tag-uri mobilizatoare pentru electoratul partidului ca #noulPSD #votezicasatesalvezi #masuripentruoameni. Devenit viral, mesajul a suscitat sute de comentarii dintre cele mai diverse, venite de la susținători ai PSD care i-au transmis mesaje tonice de încurajare și speranță, alimentate de faptul că PNL nu pare a gestiona pandemia.

Nu a scăpat nici președintele Iohannis, luat în vizor pentru că țara e în pragul unui colaps și locatarului de la Cotroceni e preocupat mai degrabă de alegerile parlamentare. De cealaltă parte, destule voci i-au atras atenția lui Marcel Ciolacu să nu mai viseze cu ochii deschiși, fiindcă social-democrații nu prea au convins la localele de acum o lună

Pensii fără limită

Tot sâmbătă, Ludovic Orban a atacat din nou PSD pe subiectul majorării pensiilor, care vineri a anunțat o creștere spectaculoasă a acestora, de 40%.

„Obiectivul nostru este să creștem pensiile, să creștem veniturile românilor, dar să creștem pe baze reale, pe baza creșterii economice, pe baza dezvoltării economice a României.

Orice creștere care nu poate fi susținută din punct de vedere al veniturilor bugetare este o creștere care până la urmă face rău. E o vorbă care spune nu da vrabia din mână pe cioara de pe gard.

PSD promite, iar o să vină în campanie și o să promită creșterea de 10 ori a pensiilor. Pensiile pot să crească doar prin dezvoltare economică, prin creșterea numărului de salariați, prin creșterea salariului mediu pe economie, pentru că pensiile se plătesc din contribuțiile de asigurări sociale pe care le plătesc persoanele active care sunt angajate”, a declarat Ludovic Orban, astăzi, la Timișoara.

Sursa: Antena 3

Sursa foto: pagina Facebook Marcel Ciolacu