Evenimentul Zilei > International > Cine este mâna dreaptă a lui Donald Trump. Cum a ajuns românul să lucreze pentru NOUL PREȘEDINTE al STATELOR UNITE
Cine este mâna dreaptă a lui Donald Trump. Cum a ajuns românul să lucreze pentru NOUL PREȘEDINTE al STATELOR UNITE

Cine este mâna dreaptă a lui Donald Trump. Cum a ajuns românul să lucreze pentru NOUL PREȘEDINTE al STATELOR UNITE

Cine este mâna dreaptă a lui Donald Trump. Românul se numără printre oamenii importanți ai magnatului Donald Trump, președintele ales al Statelor Unite, informează The New York Times.

Andrew Weiss, un român a cărui familie a emigrat în SUA când el avea 12 ani. Crescut în Brooklyn, Weiss, bărbatul lucrează pentru Donald Trump de 35 de ani și este vicepreședintele executiv pentru dezvoltare și construcții în grupul de companii deținut de magnat.

Andrew Weiss a devenit, în 1974, licențiat în inginerie civilă la Universitatea Columbia și are și un masterat la Universitatea New York, obținut în 1980.

Când a terminat studiile de masterat, românul l-a întâlnit pe Donald Trump, care făcea atunci primii pași spre celebritate. Acum Weiss este vicepreședinte executiv.

Andrew a povestit pentru Weiss cum este să lucrezi pentru Donald Trump.

"Lucrez pentru Donald de 26 de ani, astfel încât cred că știu ce vrea. Evident, îi place ce fac pentru că m-a păstrat în preajmă. Nu sunt ca Donald. Eu sunt un tip orientat pe detalii. Cred că de asta merge. Eu fac treaba și îl las pe el să se bucure de leadership și luminile reflectoarelor", a povestit Weiss, pentru Chicago Business, invormează B1.

 

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: