Tramvaiul putea evita coliziunea! L-am zărit de la zeci de metri distanță și mi-am imaginat că va frâna. Să mă ierte Dumnezeu, dar parcă a vrut să dea peste mine!”, a declarat Mircea Lucescu pentru cotidianul „Gazeta Sporturilor”.
La spital, înainte de operație, Ovidiu Ioanițoaia, directorul publicației amintite, a petrecut câteva minute alături de tehnician, căruia a reușit să-i smulgă câteva aprecieri legate de accident.
Conform măsurătorilor făcute la fața locului, vatmanul a frânat, pentru a evita coliziunea, însă coliziunea tot a avut loc.
După accident, vatmanul tramvaiului, Marian Bartoc, care a lovit maşina lui Mircea Lucescu, a făcut o scurtă declaraţie, fiind afectat de cele întâmplate.
Conform acestuia, antrenorul a încercat să vireze stânga fără să se asigure. Tramvaiul nu a putut fi oprit suficient de rapid pentru a diminua forţa impactului deoarece este un vagon fără tampon.
Vatmanul a explicat că acesta este al doilea accident în care este implicat, dar primul cu victime.
Contactat de "Libertatea", Marian Bartoc a declarat că a fost sunat de soţia lui care i-a spus despre acuzaţiile lui Mircea Lucescu. "Spun doar atât. Poliţia va decide cine este vinovat de producerea accidentului. E problema dânsului dacă a declarat că i se pare că am vrut să intru în el. Acum trebuie să fac nişte drumuri la poliţie. Mai mult nu comentez. Îmi pare foarte rău de ceea ce s-a întâmplat", a precizat vatmanul. 
Voi aţi avut experienţe neplăcute în trafic cu tramvaiele sau cu vatmanii? Povestiţi momentele prin care aţi trecut.
CITIŢI ŞI: