Evenimentul Zilei > Monden > Părăsită de soțul milionar, Marilena se consolează cu avioane private și vacanțe de lux!
Părăsită de soțul milionar, Marilena se consolează cu avioane private și vacanțe de lux!

Părăsită de soțul milionar, Marilena se consolează cu avioane private și vacanțe de lux!

Marilena Simona Crețeanu, prim-balerină a luxosului bar de noapte Melody de acum 35 ani din Capitală a plecat în vacanță la Saint Tropez și a postat o serie de fotografii pe Instagram.

Milionara a fost părăsită de soțul milionar pentru o manechină din Urlați, recunoscută pentru miile de bărbați care i-au trecut prin pat la o vârstă foarte fragedă, scrie cancan.ro.

Marilena Crețeanu a vrut să și arate indiferența față de actele soțului ”Mate” și a plecat cu un avionprivat pe Coasta de Azur, apoi a postat mai multe imagini pe Instagram.

Marilena a fost căsătorită cu Sorin Crețeanu zis Sorin „Mate” deoarece a făcut mulți ani afaceri cu mate. Cei doi s-a despărțit după ce alu clădit împreună un conglomerat de firme – Comnord și Procema – cu afaceri de zeci de milioane de euro.

Femeia, este o fostă superbitate din anii ‘80 care a încântat privirile bărbaților bogați, în vremea aceea, pe scena barului de noapte Melody de pe bulevardul Magheru din Capitală. Melody, cel mai în vogă bar de noapte din perioada comunistă, se afla sub înaltul directorat al distinsului și apreciatului Viorel Păunescu, o legendă vie a României.

Soția a aflat că ”Mate” a intrat în criza vârstei de aproape 60 de ani, având o relație cu o fosta manechină din Urlați. Văzând că nu se mai poate face nimic, Marilena Simona Crețeanu a plecat în forță la Saint Tropez, zilele trecute, pentru a-și face viața frumoasă.

Marilena a scris istorie nocturnă pe Coasta de Azur. Nici nu e de mirare, căci, în ciuda vârstei, fosta soție a lui Mate arată demențial. Trebuie să recunoaștem că, deși vârsta nu ține cu doamna Marilena, a reușit să se mențină la cote înalte din punct de vedere estetic. Poate în orice moment să concureze și chiar să o surclaseze pe fosta manechină din Urlați.