Cine cu cine dansează pentru tine

Cine cu cine dansează pentru tine

Gina Pistol şi Vlad Miriţă se numără printre vedetele care intră în ringul visurilor, la noul sezon al emisiunii "Dansez pentru tine".

Cel de-al şaselea sezon al emisiunii- concurs „Dansez pentru tine“ revine la Pro TV de pe 17 octombrie, unde opt cupluri, formate din oameni obişnuiţi şi vedete ca Lili Sandu, Gina Pistol, Vlad Miriţă, Marius Urzică, actorul Pavel Bartoş, Florin Grozea (Hi-Q), campioana olimpică la judo Alina Dumitru şi Marius Nedelcu (ex-Akcent) se vor „duela“ în paşi de dans, pentru împlinirea unor visuri.

Pavel Bartoş şi Luciana Muntean, din Bucureşti, speră ca împreună să împlinească visul fratelui ei, care a decedat: Luciana vrea să-i asigure nepoţelului ei de 4 ani un viitor mai bun şi vrea să-i aducă înapoi mama, plecată la muncă în străinătate.

Vlad Miriţă şi Ludmila Popazov, din Chişinău, vor lupta pe ringul de dans pentru fiica hipoacuzică a Ludmilei. Pentru Ludmila, viaţa înseamnă Emilia şi Mădălina, cele două fiice ale ei, şi vrea ca fiica ei cea mică să poată auzi ca un copil normal, să poată merge la o şcoală normală.

Ne puteți urmări și pe Google News

Marius Nedelcu şi Alexandra Seleş, din Satu-Mare, luptă pentru ca familia ei să se reunească. Vrea să-şi aducă acasă mama bolnavă, plecată la muncă în Italia, şi să-şi ajute tatăl, care suferă de poliartrită reumatoidă.

Florin Grozea (Hi-Q) şi Natalia Sandu, din Chişinău, doresc să continue visul părinţilor Nataliei, care au decedat, acela de a-i ajuta pe unchiul şi pe mătuşa ei, care se luptă cu sărăcia. Cei doi copii ai unchilor nu mai au posibilităţi financiare de a continua şcoala, iar viitorul acestora este sub semnul întrebării. Doi campioni, „în luptă“

Lili Sandu şi Andrei Ştefan, din Bucureşti, luptă pentru ca Andrei şi mama lui să aibă o casă. Cei doi nu se au decât unul pe celălalt, nu au avut niciodată o locuinţă şi au stat tot timpul cu hainele în cutii. Acest lucru nu l-a impiedicat însă pe Andrei să fie şef de promoţie.

Fostul campion olimpic Marius Urzică şi Larisa Pleşca, din Arad, luptă pentru familia greu încercată a fetei de numai 17 ani. Larisa este încă la liceu, dar vrea să-şi ajute familia să treacă peste greutăţile zilnice, după ani mulţi de suferinţă. Gina Pistol şi Vladimir Palamarciuc, din Chişinău, visează să-l ajute pe vărul lui Vladimir, un copil foarte bolnav, dar extrem de puternic. Artur, care suferă de paralizie cerebrală infantilă şi tetrapareză spastică, este „bijuteria“ întregii familii, deoarece, în ciuda bolii, el continuă să zâmbească.   Alina Dumitru şi Denis Bolborea, din Craiova, luptă pentru bunicul lui Denis. La 76 de ani, acesta era un om activ, muncea şi ajuta toată familia, până când a fost victima unui accident rutier, în urma căruia a rămas cu multiple fracturi de bazin şi cu leziuni urologice.