Evenimentul Zilei > Actualitate > Cine a greșit în cazul Dincă? Mirel Curea oferă o altă perspectivă asupra evenimentelor
Cine a greșit în cazul Dincă? Mirel Curea oferă o altă perspectivă asupra evenimentelor

Cine a greșit în cazul Dincă? Mirel Curea oferă o altă perspectivă asupra evenimentelor

Jurnalistul Mirel Curea reacționează în cazul jurnaliștilor bătuți de fiul lui Gheorghe Dincă, Daniel Dincă.

Mirel Curea este de părere că fapta lui Daniel Dincă nu are nicio scuză, însă trebuie să existe puțină toleranță în ceea ce îl privește e acesta deoarece atât el, cât și restul familiei Dincă, au fost supuși unor presiuni greu de imaginat.

„Nici nu se poate pune problema vreunei scuze a faptului că un jurnalist, adică un slujbaș în exercițiul funcțiunii, să fie lovit. Asta nu înseamnă, însă, că mulți dintre jurnaliști, prin întrebările tâmpite pe care le pun, nu pot scoate din minți pe cel mai calm om cu putință.

Cum spuneam, nu există nicio scuză, dar poate exista puțină înțelegere pentru faptul că domnul Dincă jr., un cetățean neacuzat până acum de nimic, și-a ieșit din fire. A fost supus, el și familia lui, unor presiuni greu de imaginat. Nu există nicio probă că acest om are vreo legătură cu faptele îngrozitoare comise de tatăl său, dar presa l-a tratat din primul moment ca pe un complice al abominabilului său tată”, a fost comentariul lui Mirel Curea.