Chelsea, lider autoritar în Anglia

Chelsea, lider autoritar în Anglia

Formaţia Chelsea Londra a mai făcut un pas spre cucerirea titlului de campioană în Premier League, după ce s-a impus, aseară, pe teren propriu, în faţa lui Bolton Wanderers, scor 1-0.

Francezul Nicolas Anelka a marcat singurul gol al meciului împotriva fostei sale formaţii în finalul primei reprize a meciului. În urma succesului, formaţia de pe Stamford Bridge s-a desprins la patru puncte de Manchester United, campioana în exerciţiu, în fruntea ierarhiei stagionale a fotbalului englez.

Ocupanta locului trei, Arsenal Londra, o poate depăşi pe United dacă se impune în derby-ul local cu Tottenham Hotspur, meci care se va juca astăzi. Meciul de aseară nu a fost lipsit de controverse. Bolton, formaţie care este la doar cinci puncte de ultimul loc retrogradabil în Premier League, au solicitat o lovitură de pedeapsă la un presupus henţ al lui Didier Drogba. "Drogba este un jucător de clasă mondială, însă după ce am văzut reluările fazei, ivorianul poate fi şi un jucător de volei de clasă mondială", a spus antrenorul lui Wanderers, Owen Coyle.

Ne puteți urmări și pe Google News