O astfel de petrecere a avut loc în noaptea de luni spre marți în căminul A3, din campusul Hașdeu, care s-a terminat cu un incident care încă nu a fost lămurit de polițiști. La un moment dat, un paznic a sunat de urgență la 112 și a anunțat că un tânăr a căzut de la etajul al treilea al căminului.

Deplasați de urgență la fața locului medicii au găsit un tânăr ân vârstă de 22 de ani care se afla în stare gravă, cu multiple leziuni interne și craniene care s-au produs în urma impactului cu solul. "În cădere, studentul a atins crengile unui brad, fapt ce a atenuat impactul", spune unul dintre martorii oculari.

Polițiștii chemați de urgență au descoperit că tânărul care este originar din Zalău, a căzut de la etajul al treilea după ce o perioadă a atârnat pe pervaz. "Victima se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Am stabilit că studentul a fost la o petrecere dar încă nu am putut vorbi cu nimeni dintre cei care au participat pentru că toţi erau beţi. Urmează să îi chemăm la secţia de poliţie şi să aflăm ce anume s-a întâmplat. Căminul cu pricina este unul de garsonierie, reabilitat, iar în el sunt cazați mai puțini studenți și mai mult, cadre universitare și doctoranzi", a delcarat unul dintre poliţişti.