Chef Patrizia și dilema pastelor din grâu dur

Chef Patrizia și dilema pastelor din grâu dur

De curând, o colegă îmi spunea emoționată că prietenul ei a rezervat o masă la noul local pe care Chef Patrizia l-a deschis alături de Marius Tucă, tocmai în Primăverii.

 Ne-am gândit că are noroc să ia masa acolo, că... nu-ți permiți în fiecare zi să-ți gătească un Chef de la Master- Chef. Cum ținea cură de slăbire (depun mărturie pentru asta) și se afla într-un asemenea loc, colega a comandat paste din grâu dur. A declanșat un uragan. Personalul a început să se agite și să dea din colț în colț, iar Chef Patrizia în persoană s-a prezentat la masă și a comentat retoric: „Poți să mănânci și paste normale. Nu-ți stau în gât”. Păi, sincer, nu. Doar că nu merg în cura de slăbire. Și dacă tot am venit la un local atât de lăudat, de ce să ne urechezi și să nu mâncăm ce vrem? Într-un final, Chef-ul a recunoscut că ar fi trebuit să aibă pastele în cămară, iar Tucă și-a cerut scuze. Noi însă n-o uităm pe Chef Patrizia.