CFR, instructie cu "Stiinta"

CFR, instructie cu "Stiinta"

CFR Cluj a facut instructie aseara cu Universitatea Craiova chiar pe stadionul „Ion Oblemenco”, impunandu-se cu scorul de 3-1. In ciuda terenului greu, partida a fost una foarte spectaculoasa.

Pentru trupa pregatita de Ioan Andone, acesta a fost primul meci dintr-o serie infernala in decurs de doar sapte zile. Urmeaza, joi, debutul in Cupa UEFA, pe teren propriu, impotriva cipriotilor de la Anorthosis Famagusta, iar duminica, echipa din Gruia primeste vizita liderului Steaua, in campionat.

> Fost jucator al Universitatii Craiova, Eugen Trica a fost huiduit continuu de fanii olteni. Fiecare atingere de balon a lui „Jose” era intampinata de un cor de fluieraturi.

> Ioan Andone a inceput partida de la Craiova cu patru romani titulari: Stancioiu, Panin, Muresan si Trica. A fost cel mai mare numar de fotbalisti autohtoni folositi in garnitura de start in acest sezon de catre „Falcos”.

Ne puteți urmări și pe Google News

> In tribuna oficiala a stadionului „Ion Oblemenco” a luat loc intreaga conducere a fotbalului romanesc. Mircea Sandu a stat alaturi de Mitica Dragomir si „locotenentii” Florin Prunea si Ionut Lupescu.

> Desi accidentat, Ciprian Tanasa a tinut sa fie prezent inca din primul minut pe teren. Atacantul Craiovei nu a rezistat insa decat o jumatate de ora.

LIGA I

Univ. Craiova - CFR Cluj 1-3 Marcatori: D. Stoica (31) / Trica (3), Didi (50 si 59)

Univ. Craiova: Bornescu 5 - Ciuca 5, St. Stoica 6, Mitchell 5 - Dananae 5, Prepelita 6, Dina 5 (62, I. Lutu 5), Rose 5 - Wobay 5 (78, Saceanu), Tanasa 6 (38, Stoianof 5), Fl. Costea 6. Antrenor: Florin Cioroianu

CFR Cluj: Stancioiu 6 - Tony 6, Sandberg 7, Cadu 6, Panin 6 - Leao 7, G. Muresan 6, Trica 7 (74, M. Jose 6) - Semedo 6 (65, Anca 5), Didi 8, Culio 7 (87, Oliveira). Antrenor: Ioan Andone

Stadion: „Ion Oblemenco”, Craiova; Spectatori: 20.000; Arbitri: Al. Deaconu 6 - M. Savaniu 7, D. Demetrescu 7