Cel mai mare pericol pentru PNL. Un fost ministru dă alarma. Nu te-ai fi gândit...

Cel mai mare pericol pentru PNL. Un fost ministru dă alarma. Nu te-ai fi gândit...

Daniel Funeriu spune că dacă Ludovic Orban nu va găsi o strategie corespunzătoare, există pericolul ca PSD să revină în forță pe scena politică.

Fostul ministru al Educației, Daniel Funeriu, face pe pagina sa de Facebook o analiză a strategiei pe care ar trebui să o adopte PNL pentru a câștiga lupta cu PSD în cazul turului doi al alegerilor prezidențiale, dar si in cazul alegerilor care vor avea loc anul viitor. Potrivit lui Daniel Funeriu, Ludovic Orban va trebui să găsească în următoarele luni o strategie astfel încât PNL să nu se transforme într-un PSD umanizat .

,,Întrucât candidatul USR nu a intrat în turul doi obligă candidatul PNL să îi atragă pe votanții USR. Dacă intră USR obligă PNL să atragă votanții PSD existând pericolul ca PNL, partidul de guvernământ să devină un PSD cu față umană. De fapt aici este cheia următoarelor luni: cum va reuși Ludovic Orban să evite capcana transformării PNL într-un PSD cu față umană. Sper să reușească. Dacă nu, PSD va reveni în mare forță", a scris Daniel Funeriu pe pagina sa de Facebook.

Ne puteți urmări și pe Google News