Roxen, cântăreața care ar fi trebuit să reprezinte România la Eurovizion anul acesta, a trecut prin momente de coșmar din cauza iubitului său, despre care a dezvăluit că o bate constant.

Roxen a dezvăluit că a fost șantajată și maltratată psihic și fizic de bărbatul alături de care trăia.

„Am fost abuzată emoţional şi şantajată, dar asta nu m-a oprit să lupt pentru a încerca să elimin această problemă care, bineînţeles, mă macină. Consider că trebuie luate măsuri în aceste situaţii, indiferent de gravitatea lor, pentru că ele pot degenera cu o rapiditate uluitoare”, a declarat Roxen.

În continuare, cântăreața a explicat de ce se teme de iubitul ei și cum a ajuns în această situație grea.

„În cazul meu, la mijloc erau mai mulţi factori, cariera mea şi o frică inexistentă pe care o crea el, dar în alte situaţii problema e mult mai gravă şi sunt copii la mijloc sau alte aspecte extrem de importante şi fragile”.

Totul a început în dimineața zilei de 8 iunie, mai exact în jurul orei 4:30 AM, când bărbatul s-a trezit din somn, iar, din primele informații, ar fi luat-o razna când și-a văzut iubita că butona telefonul. De vină ar fi gelozia acestuia, crezând că ea vorbește la acea oră cu alt bărbat.

Roxen a reuşit să obţină un ordin de protecţie împotriva iubitului ei. Bărbatul nu mai are voie să se apropie la cel puţin 500 de metri de tânără, de locul său de muncă sau de locuinţă.

„Admite cererea privind emiterea ordinului de protecţie introdusă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, în numele reclamantei. În temeiul art. 23 al. 1 din Legea nr. 217/2003, emite următorul ORDIN DE PROTECTIE prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 6 luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele: În temeiul art. 23 al.1 lit. d din Legea nr. 217/2003, obligă pârâtul să păstreze o distanţă de minimum 500 de metri faţă de reclamantă, faţă de reşedinţa reclamantei din Bucureşti şi faţă de locul de muncă al reclamantei, din Bucureşti”, este decizia pe care au luat-o judecătorii, conform Cancan.