Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce vedetă de la noi se bucură de un POSTERIOR PERFECT! Fanii au fost în extaz când au văzut cum arată
Ce vedetă de la noi se bucură de un POSTERIOR PERFECT! Fanii au fost în extaz când au văzut cum arată

Ce vedetă de la noi se bucură de un POSTERIOR PERFECT! Fanii au fost în extaz când au văzut cum arată

Ce vedetă de la noi se bucură de un POSTERIOR PERFECT! La jumătatea lunii ianuarie, cântărața a decis să plece, pentru câteva zile, într-o vacanță. Acolo, vedeta în vârstă de 34 de ani a oferit prietenilor virtual un spectacol de zile mari. Chiar și pe Lidia Buble a reușit să o impresioneze, care a exclamat: "Woooaaahhhh"!

După un an plin de muncă, Delia a plecat într-o vacanță exotică, care fără inhibiții sau fițe, românca se bucură de soare, nisip și apă cristalină.

Jurata de la X Factor are o siluetă fără cusur și dorește să le dovedească asta tuturor. A început cu prietenii de pe Instagram, unde, fără Photoshop sau alte efecte, vedeta și-a etalat trupul pe o plajă exotică.

Conștientă că are un corp perfect, Delia și-a etalat corpul într-un costum de baie decupat, iar acest lucru a fost apreciat de cei ce-i urmăresc zilnic pagina de Instagram a artistei. Numărul mare de admiratori au stat cu ochii pe trupul Deliei, în timp ce ea zâbește la aparatul foto.

Sursă foto: Instagram