Vor fi multe ocazii la birou, la școală, la grădiniță, în familie, cu prietenii etc. la care vom avea parte de fotografii reușite. Însă nimic nu se compară cu rezultatele obținute la o sedinta foto Craciun profesionala.

 

Crăciunul este un eveniment deosebit, pe care în cele mai multe cazuri ne place să-l petrecem împreună cu familia și cei dragi. Decorul și amenajarea tuturor spațiilor va ține seama de acest ă ocazie. Tuturor ne place acest moment din an și ne dorim să păstrăm amintirile în fotografii, pe care să le postăm pe rețelele sociale sau să le punem la profilul de pe WhatsApp. Cu siguranță ne vom dori să dispunem chiar un pic mai devreme de câteva fotografii reprezentative.

Și pentru că în fiecare an solicitările primite de un fotograf se înmulțesc rapid în preajma sărbătorilor, acum există posibilitatea de a realiza ședințe foto chiar la un studio profesionist. Aici va fi organizat un cadru special, cu un decor foarte frumos amenajat, cu elemnte ce țin de acastă sărbătoare, pentru a vă fotografia în el.

Astfel toți cei care doresc să beneficieze de fotografii profesioniste, cu tematica sărbătorilor de iarnă, pot accesa site-ul Cotearazvan.ro pentru a afla mai multe detalii despre unde, cum și când pot programa o ședință foto. Oferta este deschisă tuturor, fie că este vorba de persoane fizice sau juridice. Se vor căuta cele mai bune soluții pentru a realiza un album deosebit, cu toți membrii familie sau cu întreaga echipă de la serviciu. Rezultatele garantat vor fi unele excepționale.

 

Ce include oferta de sedință foto Crăciun?

Fotografiile pe care le realizăm cu ocazii speciale, la evenimente importante din viața noastră sau la sărbătorile pe care le petrecem cu familia, prietenii și colegii sunt cele mai plăcute amitiri. Tuturor ne place să răsfoim albume foto fizice și digitale pentru a ne bucura încă o dată de trăirea unor clipe deosebite și unice.

Însă, cu siguranță nimeni nu ar trebui să rateze o ședință foto organizată la un atelier profesionist. Demersul va fi unul extrem de animat și plin de amuzament. În plus, fotografiile obținute vor fi cu certitudine unele foarte reușite și speciale.

 

Iată ce include oferta atelierului fotografic Cotea Răzvan:

  • un cadru deosebit, special amenajat și decorat pentru Crăciun, diferit în fiecare an
  • 2 funadaluri
  • o ședință foto care durează 35 de minute
  • realizarea a 30 de fotografii inedite, editate digital și livrate online
  • răbdare, atenție, talent și simț artistic
  • costuri diferite în funcție de zilele săptâmânii și foare avantajoase
  • livrare online în maxim 5 zile lucrătoare de la efectuarea ședinței
  • opțiunea de a realiza un album foto 20x20cm, 20 de pagini la prețul de 200 RON

Pentru acest sezon decorul amenajat va fi disponibul la sfârșitul lunii octombrie. Iar începând cu data de 2 noiembrie și până în 22 decembrie pot fi organizate zilnic sedințe foto de Crăciun.

 

Așadar, toți cei care doresc să aibă parte de o sesiune foto profesională, realizată într-un cadru cu o tematică specifică sărbătorilor de iarnă, pot apela la acest atelier pentru a programa și a realiza un album foto digital cu 30 de fotografii deosebite și inedite. Pentru a evita aglomerarea și a nu reuși să mai faceți o programare, este bine să sunați din timp.  Din experiența anilor trecuți, zilele de dinainte de sărbători vor fi foarte încărcate și va fi mai greu să beneficiați de ceea ce vă doriți foarte rapid.

Costul unei ședințe variază între 350 de lei în timpul săptămânii și 450 de lei în weekend și este calculat pentru un număr de 3-5 persoane pe ședință foto. Pentru a obține o ofertă personalizată, cel mai recomandat este să sunați din timp și să oferiți toate infomațiile necesare pentru a putea răspunde corespunzător solicitări voastre.

Având în vedere că atunci când se lucrează cu copii mici este un pic mai dificil, este bine să aveți grijă să programați sesiunea cât mai din timp, într-un interval orar care nu este de odihnă sau în care copilul/copiii nu sunt obosiți.

Pentru a nu pierde din timpul ședinței foto pentru a discuta anumite detalii sau pentru a vă aranja, este indicat să vă prezentați cu 10  minute mai devreme decât ora rezervată. La fel de important este să aveți în vedere respectarea intervalului de timp la care ați fost programat pentru ședinta foto, astfel încât să nu periclitați programarea altor persoane sau programul fotografului.

În vederea realizării unor fotografii cât mai reușite, în care să arătați cât mai bine pe funalurile amenajate, este bine să alegeți ținute adecvate tematicii ședinței foto de Crăciun sau să veți haine care să nu fie de culoare foarte închisă.

Pentru a afla mai multe detalii despre acestă ofertă sau pentru orice altă solictarea de realizare ședințe foto profesionale, accesați site-ul Cotearazvan.ro!