Evenimentul Zilei > Monden > Ce surpriză i-a făcut vloggerul Selly iubitei de Ziua Îndrăgostiților. Cel mai tare prank
Ce surpriză i-a făcut vloggerul Selly iubitei de Ziua Îndrăgostiților. Cel mai tare prank

Ce surpriză i-a făcut vloggerul Selly iubitei de Ziua Îndrăgostiților. Cel mai tare prank

Încă o dată vloggerul Selly și-a arătat valoarea și le-a dat clasă celorlalți „internauți”.

Folosindu-se de pretextul Zilei Îndrăgostiților, Selly i-a făcut iubitei sale o surpriză cum numai în filmele americane mai vezi. Reacția fetei? „Nu creeed! Ne filmează cineva?”

Pe 14 februarie, Selly a scris pe cel mai mare ecran din Craiova un mesaj cu totul special pentru Smaranda, colega de bancă, confidenta și iubita sa. Pentru a-și duce planul la bun sfârșit, vloggerul a apelat la prieteni și o echipă de filmare, iar momentul poate fi încadrat la categoria „cel mai tare prank ever”.

„N-am îndrăznit să sper vreodată că cea mai mișto iubită o să-mi fie și colegă de bancă. Te iubesc, sufletu` meu”, a scris Selly pe un panou uriaș din Cetatea Băniei.

Cei doi s-au îndreptat spre un local din oraș, moment în care au trecut pe lângă afișul cu acest mesaj. Când a văzut despre ce-i vorba, Smaranda abia și-a putut stăpâni lacrimile, scrie cancan.ro, iar emoția a atins punctul culminant când, de nicăieri, prietenii lui Selly au apărut cu un buchet imens de trandafiri roșii.

Întreaga scenă a fost filmată, iar Selly a pus vlogul pe Youtube.

„Nu creeed! Ne filmează cineva?”, a fost reacția Smarandei, la vederea mesajului de pe panoul imens din Craiova. „Nu ne filmează nimeni, stai liniștită! Băieți, bateți surpriza asta, vă rog! Îmi tremură picioarele, jur! Am avut emoții! Te iubesc, puiul meu!”, i-a răspuns Selly.