Evenimentul Zilei > Social > Ce sumă a donat fiul lui Ion Ţiriac la teledonul organizat de Antena Group
Ce sumă a donat fiul lui Ion Ţiriac la teledonul organizat de Antena Group

Ce sumă a donat fiul lui Ion Ţiriac la teledonul organizat de Antena Group

Ion Ion Țiriac, fiul omului de afaceri Ion Țiriac, a anunțat că prin intermediul fundației care-i poartă numele donează o sumă importantă de bani necesară utilării secţiilor din spitale.

Ion Ion Țiriac, fiul omului de afaceri Ion Țiriac, a făcut o donație impresionantă, astăzi, pentru medicii care luptă împotriva coronavirus în spitalele din România, în cadrul teledonului ‘Români Împreună’.

Antena Group a organizat, astăzi, teledonul „Români Împreună” pentru strângerea de fonduri necesare utilării secțiilor ATI din spitalele din țară, dar și pentru achiziționarea de echipamente de protecție pentru medici.

Printre primii care au vrut să dea un exemplu, dar și să ajute cât mai mult, s-a numărat și Ion Ion Țiriac, fiul omului de afaceri Ion Țiriac. Astfel, acesta a a anunțat, în direct la teledonul „Români Împreună” că va face o donație de 100.000 de euro.

„Vă felicit pentru demersul pe care îl faceți. Cred că în momentul ăsta luptăm toți împotriva unui inamic care nu ține cont de frontiere sociale, naționale sau internaționale. Doar uniți putem învinge. Noi, la Fundația Țiric, împreună cu tatăl meu și sora mea, Ioana, am început să ajutăm de circa 3-4 săptămâni în Spania. Și ce am făcut în Spania, facem și în România, dar la o scară mult mai mare.

Am luat legătura cu primarii, să identificăm cât mai mulți pensionari și bătrâni care nu se pot deplasa sau care nu ar trebuie să se deplaseze și să le asigurăm livrarea la domiciliu, în fața ușii, a unui coș în valoare de 60-70 de euro, care va conține tot ce e nevoie. Rog toți primarii din țară să ia contact cu domnul Cerchez, dacă au nevoie de ajutorul nostru. Până la 40.000 de pensionari putem să ajutăm să nu aibă contact cu această boală și să le fie bine, asigurându-le coșuri în valoare de 60 de euro”, a declarat Ion Ion Țiriac în intervenţia sa la teledon, potrivit antena 3