Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Robert Negoiță, subliniază că nu este interesat de Primăria Generală, ci dorește să fie în continuare „alături de cetăţenii Sectorului 3” şi anunţă că va candida pentru un nou mandat la acest sector.

"Recent am fost ales preşedinte al organizaţiei PSD Bucureşti. Mulţi mă văd deja candidat al partidului meu la Primăria Municipiului Bucureşti.

Eu nu am uitat de angajamentele pe care mi le-am luat în vara anului 2012, în faţă locuitorilor din Sectorul 3. Am venit atunci cu un program şi am promis că îl voi realiza.

Cetăţenii Sectorului 3 ştiu şi au văzut că multe dintre promisiunile mele s-au realizat deja. Dar mai avem mult de muncă şi pentru viitor.

Având în vedere că Sectorul 3 este cel mai mare “oraş” din România, după Capitală, procesul de anvelopare a tuturor blocurilor (peste 2000) nu putea fi finalizat într-un singur mandat. Acesta este doar unul dintre motivele pentru care îmi doresc să merg mai departe!

Vom reuşi să anvelopam, până la terminarea primului mandat, aproape jumătate din blocurile din sector, iar în aceste condiţii sunt convins că împreună vom finaliza, în următorii ani, acest proces ambiţios de regenarare urbană.
În plus, mi-am propus să terminăm amplul proces de transformare al şcolilor care, pe lângă modernizare şi digitalizare (proiect finalizat deja), mai trebuie să fie dotate şi cu facilităţi de utima generaţie pentru activităţi sportive.
Am promis că administraţia locală va fi reformată, la standarde germane, dar mai sunt de perfecţionat şi multe alte lucruri, pentru a ajunge să trăim în cel mai Verde, Inteligent şi European oraş din România – Sectorul 3.
Am investit foarte mult timp şi efort în activitatea de primar de sector, iar oamenii ştiu acest lucru.
Doresc să-mi respect toate angajamenele pe care mi le-am luat în faţă cetăţenilor Sectorului 3!", a scris Negoiţă. pe Facebook.