Evenimentul Zilei > Politica > Ce spune Ponta despre huiduielile de la Iași
Ce spune Ponta despre huiduielile de la Iași

Ce spune Ponta despre huiduielile de la Iași

Liderul Pro România, Victor Ponta, a ajuns la câteva concluzii, după ce a fost prezent timp de 10 ani la rând, la Iași, de Ziua Unirii.

Victor Ponta susține că este prima dată când oamenii nu mai cred în promisiunile goale ale politicienilor și că în perioada următoare „exodul” din Moldova se va accentua dramatic.

„Atacurile politice au fost total deplasate având în vedere “Ziua Unirii” ( chiar dacă nu mai are nimeni nicio simpatie sau așteptare de la PSD) / reacția oamenilor este de respingere și oboseală față de tot ce înseamnă <<politică>>

Ludovic Orban rămâne același personaj eficient în <<agitație și propagandă politică>> / nicio legatură însă cu poziția și abordarea unui Premier / discurs politicianist cu oratoria și demagogia clasică / nu va putea niciodată să facă saltul de la nivelul de viceprimar al lui Băsescu și Ministru al lui Tăriceanu”, a scris Ponta pe Facebook.

În încheiere, liderul Pro România a povestit că, în genere, în ziua de 24 ianuarie se îmbrăca cel mai gros, și tot îngheța. Astăzi însă a stat doar în sacou, ceea ce în opinia sa înseamnă că „Natura nu ne mai suporta – iar noi suntem total nepregatiti pentru efectele acestor schimbari climatice”.