Evenimentul Zilei > Politica > Ce spune Dragnea despre contracandidaţii săi la şefia PSD. VEZI când îşi va anunţa liderul PSD candidatura
Ce spune Dragnea despre contracandidaţii săi la şefia PSD. VEZI când îşi va anunţa liderul PSD candidatura

Ce spune Dragnea despre contracandidaţii săi la şefia PSD. VEZI când îşi va anunţa liderul PSD candidatura

Bătălia pentru funcția de președinte al PSD este din ce în ce mai grea. Până ieri trei persoane și-au anunțat deja intenția de a candida - Daniel Savu, Șerban Nicolae și primarul Sectorului 3, Robert Negoiță. Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a spus că îşi va anunţa candidatura duminică, la Teleorman.
 "Opţiunea mea pentru a candida este din ce în ce mai serioasă. Practic, aş putea spune că nu se mai pune problema dacă, ci se pune problema când. Aşa cum mi se pare firesc, cum cred că este moral şi de datoria mea, duminică, la Conferinţa judeţeană de la Teleorman voi face anunţul. Cred că acest anunţ trebuie făcut în organizaţia din care am făcut şi fac parte şi în judeţul pe care îl iubesc foarte mult", a spus Dragnea
 
Totodată, Liviu Dragnea a declarat că nu îl deranjează faptul că Robert Negoiţă candidează pentru şefia partidului şi nici alte candidaturi. 
 
"Nu m-au deranjat, oricine este liber să candideze într-un partid, competiţia de obicei este bună, nu are de ce să mă deranjeze candidatura lui Robert, nici alte candidaturi, dimpotrivă", a spus Dragnea la Palatul Parlamentului întrebat dacă l-a deranjat candidatura lui Negoiţă şi comentariile pe care acesta le-a făcut despre el şi despre Victor Ponta. 
 
Referitor la faptul că Robert Negoiţă ar putea fi candidatul PNL la preşedinţia PSD, aşa cum a afirmat Marian Oprişan, Dragnea a spus că cel mai important lucru este ca partidul să iasă mai întârit după congresul din 18 octombrie. 
 
"Sunt enorm de mulţi colegi care m-au sunat azi-noapte şi dimineaţă, le-am spus că cel mai important lucru din punctul meu de vedere este ca după alegerile din 11 octombrie şi după Congresul din 18 octombrie PSD să iasă şi mai întărit şi să fie partidul care prezintă societăţii româneşti un proiect politic de anvergură, de substanţă, un proiect care să fie o piatră de hotar între două cicluri politice, democratice. Suntem la 25 de ani de la Revoluţie, este cazul ca toată clasa politică să înţeleagă că societatea evoluează cu o viteză foarte mare în sensul bun, iar partidele care vor să rămână în competiţia publicului trebuie să ţină ritmul cu această evoluţie", a adăugat Dragnea. 
 
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: